Eurovision 2016: Τι ετοιμάζει η Σουηδία για τη φετινή έναρξη

Με την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής, η Ελλάδα μπαίνει σε ρυθμούς Eurovision και το Tlife μας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν στη Στοκχόλμη. Τι θα δούμε στις οθόνες μας την Τρίτη 10 Μαϊου, στον Α΄Ημιτελικό.

Όπως συνηθίζεται την Eurovision ανοίγει πάντα ο περσινός νικητής. Έτσι και φέτος στην πιο μεγάλη σκηνή που έχει φτιαχτεί ποτέ για τον διαγωνισμό αυτό, θα δούμε τον Mans Zelmerlο να ερμηνεύει το τραγούδι το οποίο του χάρισε την νίκη, το “Heroes”.

Στην αρχή θα δούμε τον περσινό νικητή μόνο πάνω στη σκηνή να ξεκινάει να τραγουδάει την επιτυχία του. Το φόντο μαύρο, το όποιο όμως θα αλλάξει στη συνέχεια. Ο χορογράφος με αυτό τον τρόπο θέλησε να περάσει το μήνυμα της αισιοδοξίας και όπως δήλωσε στο τέλος του τραγουδιού όλοι όσοι το παρακολουθήσουν θα νιώσουν ένα κύμα αισιοδοξίας στο στήθος τους.

Ενα από τα στοιχεία που του έδωσαν την νίκη ήταν η σκηνική του παρουσία και το «ψηφιακό» παιδί που τον πλαισίωνε κατά την διάρκεια της ερμηνείας του, τώρα στην έναρξη της Eurovision το παιδί αυτό θα γίνει… αληθινό.

Και επειδή το «Heroes» είναι ένα τραγούδι αφιερωμένο στα παιδιά, η σκηνή της Eurovision θα γεμίσει με παιδιά τα οποία θα φορούν πολύχρωμα ρούχα και θα παρακολουθήσουμε μια ακουστική εκδοχή του "Heroes" .

Μέσα από τη συγκεκριμένη εμφάνιση οι διοργανωτές της Eurovision θέλουν να περάσουν το μήνυμα για την καταπολέμηση του εκφοβισμού.

Φυσικά οι Σουηδοί κρύβουν και άλλες εκπλήξεις για την έναρξη της φετινής Eurovision.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα