Game of Thrones: Τι δεν είχες προσέξει στο πρώτο επεισόδιο του έκτου κύκλου

Πανικό προκάλεσε, όπως ήταν αναμενόμενο, η πρεμιέρα του έκτου κύκλου του Game Of Thrones, με το πρώτο επεισόδιο να μην είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικό για το μέλλον του Τζον Σνόου (σ.σ.: O οποίος φαίνεται να δολοφονήθηκε στο φινάλε του προηγούμενου κύκλου) αλλά να περιλαμβάνει αρκετές αποκαλύψεις!

Το επεισόδιο είχε τίτλο «Η Κόκκινη Γυναίκα», σαφή αναφορά στη Μελισάντρε. Στα social media έγινε χαμός από σχόλια και θεωρίες, με το hashtag #GameOfThrones να γίνεται πρώτο θέμα παγκοσμίως στο Twitter και να παραμένει στα δημοφιλέστερα αρκετές ώρες μετά την προβολή του επεισοδίου.

Δείτε μερικά στοιχεία που μπορεί να μην προσέξατε στο πρώτο επεισόδιο:

Προσοχή! Ακολουθούν Spoilers

1. «Άφαντα» τα λαγωνικά του Ράμσεϊ

H Μπριέν του Ταρθ και ο Ποντ επιτέθηκαν σε μια ομάδα ανδρών, την οποία συνόδευαν τα κυνηγόσκυλα του Ράμσεϊ. Ωστόσο, μόλις τελείωσε η μάχη, τα λαγωνικά εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς, με πολλούς φανατικούς στο διαδίκτυο να διαδίδουν τη φήμη ότι ίσως τα εν λόγω σκυλιά έχουν... μαγικές ικανότητες.

2. O όρκος της Μπριέν στη Σάνσα Σταρκ έχει... ξαναειπωθεί

Στην ιδιαίτερα συγκινητική σκηνή όπου η Μπριέν ορκίζεται την υπακοή της στη Σάνσα, ο όρκος της είναι σχεδόν πανομοιότυπος με τον αντίστοιχο που είχε δώσει στη μητέρας της κοκκινομάλλας Σάνσα, Κάτλιν Σταρκ.

3. Μια μυστηριώδης φιγούρα κατασκοπεύει τον Τίριον και τον Βάρυς

Ενώ ο Τίριον Λάνιστερ και ο λόρδος Βάρυς περπατούν στους δρόμους του Meereen, μια παράξενη σιλουέτα κρύβεται στο παρασκήνιο και παρακολουθεί τις κινήσεις τους. Εκείνη την ώρα μάλιστα, ο νάνος παρατηρεί «δεν μπορούμε να αγωνιστούμε έναν εχθρό που δεν γνωρίζουμε». Μένει να αποκαλυφθεί αν ο σκιώδης κατάσκοπος ανήκει στους εχθρούς ή τους φίλους του Τίριον.

4. Ο Τριστάν Μαρτέλ επέβαινε σε πλοίο για το King's Landing

Πριν δολοφονηθεί, ο Τριστάν Μαρτέλ ζωγράφισε πέτρες που θα τοποθετούσε στα βλέφαρα της νεκρής αγαπημένης του Μιρσέλα.

5. Η Μελισάντρε είναι αιωνόβια

Η μεγαλύτερη ανατροπή αποκαλύφθηκε στο τέλος του επεισοδίου και αφορά στην «Κόκκινη κυρία» Μελισάντρε η οποία είναι στην πραγματικότητα μια… ηλικιωμένη γιαγιά! Το κολιέ που φοράει συνεχώς φαίνεται πως είναι εκείνο που δεν επιτρέπει να αποκαλυφθεί η ηλικία της.

Σύμφωνα, μάλιστα, με μία από τις θεωρίες που αναπτύχθηκαν στα social media, η Μελισάντρε θα «θυσιάσει» πολλά από τα χρόνια της ζωής της για να επαναφέρει στη ζωή τον Τζον Σνόου.


Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα