YFSF: Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα. Δείτε το νικητή!

Το μεγαλύτερο talent show της ελληνικής τηλεόρασης επέστρεψε και μάλιστα δυναμικά! Στην τρίτη του πρεμιέρα μας υποδέχτηκε και πάλι η Μαρία Μπεκατώρου, αυτήν τη φορά με νέα κριτική επιτροπή.

Πέτρος Φιλιππίδης, Σταμάτης Φασουλής, Κατερίνα Παπουτσάκη και Νίκος Μουτσινάς κάθισαν στις καρέκλες των κριτών και με την εμπειρία, αλλά και το χιούμορ τους…κινούν πλέον τα νήματα.

Οι δέκα διαγωνιζόμενοι είναι πλέον στα χέρια της κριτικής επιτροπής, αλλά και του τηλεοπτικού κοινού για την πορεία τους. Χθες έγινε η πρώτη γνωριμία μαζί τους, αν και κάποιους ήδη τους γνωρίζαμε.

Η Ματθίλδη Μαγγίρα, ο Όθωνας Μεταξάς, ο Σταμάτης Γαρδέλης, η Josephine Wendel, η Αποστολία Ζώη, ο Βαλάντης, η Βαλέρια Κουρούπη, ο Γιάννης Κρητικός, ο Δήμος Μπέκε .αι η Ελένη Καρακάση μεταμφιέστηκαν στην πρεμιέρα του YFSF.

Ο Βαλάντης ήταν ο νικητής στην πρεμιέρα του show, ως Θέμης Αδαμαντίδης στην πρεμιέρα του Your Face Sounds Familiar και το κοινό του έδωσε 12 βαθμούς χαρίζοντας του την πρώτη θέση. Εκείνος με τη σειρά του δίνει τα χρήματα από το έπαθλο στις «Γυναίκες χωρίς σύνορα Ρόδου».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα