Καβγάς Λιάγκα - Θρασκιά για την Μανωλίδου και τον Αρναούτογλου

Μια απίστευτη αντιπαράθεση είχαν on air Γιώργος Λιάγκας και Ράνια Θρασκιά, με την παρουσιάστρια του «Joy» να του ζητά τον λόγο για όσα εκείνος και κάποιοι από το πάνελ, υπονόησαν για την σημερινή της σχέση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, καθώς πριν από δέκα χρόνια υπήρξαν ζευγάρι και σήμερα βρίσκονται στο ίδιο κανάλι.

Με το καλημέρα σας, η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε όταν ο Γιώργος τόνισε ότι η Ράνια είναι φίλη μόνο της Φαίης και η παρουσιάστρια του JOY άφησε να εννοηθεί ότι ήταν η μόνη που την υποστήριξε στο θέμα «Μανωλίδου - Θρασκιά: Ποια είναι καλύτερη παρουσιάστρια».

Γιώργος: Συγγνώμη, δεν σε υποστήριξα εγώ; Δεν είπα ότι είσαι καλή παρουσιάστρια; Πρέπει να πω ότι η άλλη είναι άχρηστη για να πω ότι είσαι καλή;

Ράνια: Αν λέγαμε ποιος θα πάει να κάνει διεύθυνση στη Συμφωνική, η Ράνια ή η Μανωλίδου...

Γιώργος: Κάτσε ρε Θρασκιά γιατί ήρθες εδώ να μας την πεις! Έχει γεμίσει η τηλεόραση με ηθοποιούς που παρουσιάζουν εκπομπές, τι να κάνουμε; Να πάμε να αλλάξουμε επάγγελμα;

Ράνια: Δεν είπα αυτό, εξάλλου με σένα δεν τα έχω με αυτό. Έχεις κάνει πολύ χειρότερα από τότε!

«Θα πας καλεσμένη στον Αρναούτογλου ή όχι που έχει γίνει τεράστιο θέμα;» ήταν η ερώτηση του Λιάγκα που έδωσε το έναυσμα στην Θρασκιά να αρχίσει το… χώσιμο:

«Πολύ ωραία το ξεκινάς, σε ευχαριστώ πολύ. Ειδικά τώρα που καίγεται το κέντρο νομίζω πως όλος ο κόσμος νοιάζεται αν εγώ θα πάω καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη και δεν θέλω να τους κρατάω άλλο σε αγωνία, θα σπάσω την σιωπή μου. Καταρχάς ευχαριστώ πολύ την Φαίη που εδώ και πάρα πολλές μέρες σας το λέει και δεν το καταλαβαίνετε. Θεωρώ πως καλοπροαίρετα δεν το καταλαβαίνετε και σας το ξεκαθαρίζω από πριν, την καλή προαίρεση την δέχομαι γιατί σας ξέρω. Αν δεν σας ήξερα, αν δεν είχαμε κοιταχτεί στα μάτια, θα έλεγα γιατί μου το κάνουν αυτό! Δεν μπορούμε να αναφερόμαστε για το παρελθόν ενός ανθρώπου πριν δέκα χρόνια, που η Ελλάδα ήταν μια άλλη χώρα, που εμείς ήμασταν άλλοι άνθρωποι, που τα παιδιά αυτά που σήμερα γράφουν στα blogs ήταν στο Δημοτικό τότε…Θεωρώ ότι ένας άνθρωπος όπως εγώ που έχω κάνει μια ξεκάθαρη επιλογή στην προσωπική μου ζωή, που είμαι παντρεμένη με δυο παιδιά εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Στην διάρκεια αυτών των χρόνων, φρόντισα να μην αφήσω καμία σκιά σε σχέση με το παρελθόν και πού αυτό είναι τοποθετημένο» του απάντησε η Θρασκιά με τον Λιάγκα να λέει:

«Προφανώς πλάκα κάναμε!»

«Η πλάκα σταματάει εκεί που αρχίζει να θίγεται η αξιοπρέπεια ενός ανθρώπου. Εγώ είμαι ένας συντηρητικός άνθρωπος!» του ανταπάντησε η Θρασκιά, με τον διάλογο τους να εκτυλίσσεται ως εξής:

Λιάγκας:«Το κακό θα ήταν να πούμε ότι υπάρχει κάτι περίεργο»

Θρασκιά: «Μα, περίεργο είναι να ρωτάς "Ήταν εκεί ο Ανδρέας; Ήταν ηΚατερίνα;". Αν εγώ έβγαινα στην εκπομπή μου και έλεγα για το παρελθόν της Φαίης...»

Λιάγκας: «Αν ήταν πλάκα δεν θα με πείραζε. Προφανώς και η Φαίη είχε κάποιους πριν από μένα»

Θρασκιά:«Αν υπονοούσες ότι θα πάω καλεσμένη σε μια εκπομπή και μετά θα γίνει το οτιδήποτε;»

Λιάγκας: «Στο πλαίσιο της lifestyle δημοσιογραφίας που υπηρετούμε για μένα είναι είδηση ότι θα πας στην εκπομπή»

Θρασκιά:«Εσύ πιστεύεις ότι στο πλαίσιο όποιας πλάκας νομιμοποιούμαστε να αφήνουμε αιχμές έστω και για πλάκα όταν ένας άνθρωπος είναι ξεκάθαρος με την προσωπική του ζωή;»

Λιάγκας: «Μα είναι γεγονός ότι εσύ ήσουν με έναν άνθρωπο, ένα τηλεοπτικό ζευγάρι πολυαγαπημένο και ήσασταν και ζευγάρι στη ζωή»

Θρασκιά:«Έχω μιλήσει εγώ ποτέ για την προσωπική μου ζωή;»

Λιάγκας:«Είναι γνωστό. Αν δεν ήσασταν ζητώ συγγνώμη και τα αποσύρω όλα!»

Θρασκιά:«Ποιόν αφορά πριν από δέκα χρόνια ποια ήταν η προσωπική μου ζωή; Όταν τα παιδιά μας κοντεύουν να πάνε φαντάροι και τα δικά μου και του Γρηγόρη, μιλάμε ακόμα γι΄ αυτό; Και στο λέει η Φαίη καμιά φορά! Είναι παντρεμένοι άνθρωποι! Αν αύριο γίνει αυτό στη Φαίη; Ανοίγεις την πόρτα έτσι! Ρε Γιώργο μου το αστείο ήταν χοντρό. Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω!»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα