JOY: Επιστρέφει με οικοδέσποινα τη Ράνια Θρασκιά

Το «JOY» επιστρέφει στον ΑΝΤ1, την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, στις 16:30, με νέα πρόσωπα!

Τον ρόλο της οικοδέσποινας αναλαμβάνει η παρουσιάστρια Ράνια Θρασκιά!

Λίγες μέρες πριν αναλάβει τα ηνία της εκπομπής «Joy» στον ΑΝΤ1 - που παρουσίαζε η Δούκισσα Νομικού- η Ράνια Θρασκιά σε συνέντευξη που παραχώρησε στο People μιλάει για τη μητρότητα, τον γάμο της με τον Ανδρέα Φωτόπουλο και τα χρόνια που έμεινε εκτός τηλεόρασης.

Αρχικά όταν ρωτήθηκε για το πως είναι η ζωή στο σπίτι με τρεις άντρες δήλωσε πως «δεν είναι εύκολο εγχείρημα, αλλά ταυτόχρονα είναι και πολύ γοητευτικό» και πρόσθεσε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να τους κάνει τα χατίρια, «γιατί μου αρέσουν οι άνθρωποι να είναι ευτυχισμένοι γύρω μου, πόσο μάλλον τα παιδιά μου. Το παραδέχομαι, τα έχω λίγο καλομαθημένα».

Μιλώντας για τα παιδιά της, τον Διονύση 6,5 ετών και τον Κωστή 4 χρόνων αποκάλυψε πως: «Ήταν κάτι αναπάντεχο στη ζωή μου. Ποτέ δεν με φανταζόμουν μαμά. Επειδή αυτός είναι ένας ρόλος που είχα στο μυαλό μου ως συνώνυμο της απόλυτης ευθύνης και πίστευα ότι είναι πολύ δύσκολο να αντεπεξέλθεις, δεν το ονειρεύτηκα ποτέ. Πόσο μάλλον να έχω δύο αγόρια! Αυτό ήταν σενάριο επιστημονικής φαντασίας».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον γάμο της και για το αν έγιναν όλα λίγο γρήγορα. Διαβάστε περισσότερα στο Ourlife

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα