Μπρούσκο: Οι αποκαλύψεις δεν έχουν τέλος - Το τραγικό τέλος του Διαμαντή

Οι αποκαλύψεις δεν έχουν τέλος. Παντού, όπου και να γυρίσει κανείς το μάτι του, βρίσκεται ο Διαμαντής, από τα πιο δύσκολα μέχρι και τα θεωρητικά πιο απλά. Είναι ο άνθρωπος ο οποίος ευθύνεται για τη συμφορά πολλών και όσο ο καιρός περνάει, τόσο πιο κοντά φτάνουν όλοι στην άκρη του νήματος, ενός νήματος που καταλήγει σ’ εκείνον.

Ολοι έχουν μάθει για το βιασμό της και την απόκτηση των δύο παιδιών του, του Πάτροκλου και του Νεκτάριου. Φυσικά, παλεύει με όλα τα μέσα για να ανατρέψει αυτή την εικόνα στα παιδιά, αλλά στο τέλος δεν το καταφέρνει γιατί η Χρυσάνθη δεν πρόκειται να παραδώσει τα όπλα. Ο Πάτροκλος στην αρχή είχε πει: «Θα τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια». Αργότερα ο πείθεται, αλλά δεν αργεί η μέρα που η αγάπη για τη μάνα του θα υπερισχύσει και θα πει στον Διαμαντή που προσπαθεί να του αλλάξει μυαλό: «Σκάσε πια, δεν θέλω να μου καθοδηγείς τη ζωή»

Κάθε μέρα που περνάει οι αποκαλύψεις τον οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο τέρμα του Διαμαντή. Τι θα γίνει, όμως, πώς θα φτάσουμε μέχρι εκεί;

Δείτε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα