Τόνια Σωτηροπούλου: Ζητάει από τον Γεωργούλη να ελαττώσει τα γλυκά! Βίντεο

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Αλέξης Γεωργούλης ενώνουν τις δυνάμεις τους και γίνονται πρεσβευτές μιας σπουδαίας καμπάνιας. Στο παρακάτω βίντεο εξηγούν το στόχο της καμπάνιας που ονομάζεται #GiveitCampaign και θα δεις την Τόνια να ζητά από τον Αλέξη να... κόψει τα γλυκά!

Στόχος της καμπάνιας είναι η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τη σπουδαιότητα της πρόληψης του καρκίνου. Το πιο σημαντικό όπλο απέναντι στον καρκίνο είναι η πρόληψη. Η Τόνια και ο Αλέξης σου εξήγησαν τι πρέπει να κάνεις!

Οι δύο ηθοποιοί αγκάλιασαν με ενθουσιασμό την πρωτοβουλία και πρωταγωνιστούν στο βίντεο της καμπάνιας, καλώντας όλους εμάς να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια.

Η Τόνια Σωτηροπούλου δήλωσε: «Είναι μεγάλη μου τιμή που συνεργάζομαι με το I LIVE FOR ME για τρίτη συνεχή χρονιά. Το σωματείο προσφέρει ουσιαστική βοήθεια σε ασθενείς με καρκίνο και άλλα χρόνια νοσήματα. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα μας υποστηρίξει και στη φετινή μας προσπάθεια, ώστε να προσφέρουμε το χαμόγελο αλλά και τη γνώση σε όσο το δυνατό περισσότερους ανθρώπους».

Ο Αλέξης Γεωργούλης, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε κοινωνικά θέματα, που συνεργάζεται για πρώτη φορά μαζί τους, δήλωσε: «Είναι μεγάλη μου χαρά και ευχαριστώ το I LIVE FOR ME για την ευκαιρία που μου δίνει να συμμετέχω σε μια ενέργεια με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, όπως η πρόληψη καρκίνου».

tlife

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα