Συγκλονίζει η Νικολούλη: Περιγράφει τη απάθεια της μάνας του Κωστή όταν...

Για την μοναδική στα χρονικά περίπτωση της δολοφονίας του 23χρονου Κωστή Πολύζου, μίλησε η Αγγελική Νικολούλη.

Η παρουσιάστρια του «Φως στο Τούνελ», εξήγησε πως εξαρχής είχε καταλάβει πως κάτι δεν πήγαινε καλά με την μάνα και τον πατριό του Κωστή, καθώς έπεφταν σε πολλές αντιφάσεις.

«Δεν ήταν το τέλειο έγκλημα. Αυτή η μητέρα έπεφτε σε πολλές αντιφάσεις» εξήγησε η Αγγελική Νικολούλη, και περιέγραψε την πρώτη εντύπωση που της έκαναν η μάνα και ο πατριός του Κωστή, όταν πήγαν στην εκπομπή για να τον ψάξουν:

«Δεν τους ήξερα πριν. Τους γνώρισα όταν ζήτησαν την βοήθεια της εκπομπής για να βρουν τον 23χρονο Κωστή, ένα γλυκύτατο παιδί που δεν είχε ενοχλήσει ποτέ κανέναν. Με ενοχλούσε που δεν έβλεπα εκείνο το πηγαίο, το έντονο συναίσθημα των συγγενών για το παιδί που είχε εξαφανιστεί, παρά ο λόγος όλων είχε αρχή-μέση-τέλος σαν να είχαν μάθει το μαθηματάκι τους! Ειδικά εκείνο το ανήλικο παιδί, που τον χρησιμοποίησαν σαν ψευδομάρτυρα! Έβαλαν το παιδί να διαβάσει ένα μαθηματάκι για να τους φτιάξει ένα άλλοθι για εκείνη τη νύχτα».

Παρά το γεγονός ότι οχτώ μήνες μετά την εξαφάνιση του Κωστή Πολύζου το άψυχο κορμί του βρέθηκε θαμμένο σε χωράφι και φαγωμένο από τα σκυλιά, η έρευνα των Αρχών αλλά και της Αγγελικής Νικολούλη δεν σταμάτησε ποτέ:

«Η έρευνα ήταν συνεχής. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι παρασκήνιο πέντε χρόνων υπάρχει που δεν είδε ποτέ το ως της δημοσιότητας, γιατί περίμενα κάποια στιγμή να μιλήσουν οι Αρχές!»

Μάλιστα όπως αποκάλυψε η Αγγελική Νικολούλη, η μάνα από ένα σημείο και έπειτα, προσπαθούσε να αποπροσανατολίσει την έρευνα:

«Μπήκαν οι γονείς στο κομπιούτερ δήθεν για να ψάξουν και να το μεθοδεύσουν, ότι δήθεν ο Κωστής είχε μπει σε κάποιο μοναστήρι! Και της λέω “ξέρεις το παιδί δεν πρέπει να ζει. Λυπάμαι που το λέω, αλλά κάτι άλλο έχει γίνει. Μήπως μπορείς να θυμηθείς τίποτα παραπάνω;” Και τι μου λέει; “Ο φίλος το έκανε!” Κάθισα και είδα πέντε χρόνων υλικό και έπεφταν σε πολλές αντιφάσεις. Πήγα και κατέθετα για πέντε χρόνια στον ανακριτή πριν από ενάμιση χρόνο. Κάποια στιγμή έλεγα θα λάμψει η αλήθεια και θα δικαιωθεί η ψυχή αυτού του παιδιού».

Από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές που δεν θα ξεχάσει ποτέ η Αγγελική Νικολούλη, είναι η στιγμή που ανακοινώνει στην μάνα του Κωστή ότι βρέθηκε το πτώμα του παιδιού της:

«Όταν βρέθηκε το πτώμα και μετά, υπάρχει ένα απίστευτο υλικό που τους ανακοινώνουμε ότι το παιδί τους είναι αυτό που βρέθηκε θαμμένο. Τέτοια απάθεια…! Άντε να πεις σε μάνα ότι βρέθηκε το παιδί σου, το έχουν κατασπαράξει τα σκυλιά και βρέθηκε θαμμένο όρθιο μέσα στο χωράφι με τα ρούχα που φορούσε σπίτι του, χωρίς παπούτσια! Και η αντίδραση ήταν η απάθεια αντί να σκίσει τα σωθικά της! Αν ακούσετε την μητέρα, ο,τι και να σας πω είναι λίγο».

Τέλος, εκθείασε και τον κολλητό φίλο του Κωστή, τον Σπύρο, που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην όλη υπόθεση, καταθέτοντας στις Αρχές κρίσιμα στοιχεία που βοήθησαν στην διαλεύκανση της δολοφονίας:

«O Σπύρος είπε για τα δάνεια, έκανε αγώνα και κατέθεσε όλα όσα ήξερε! Το παιδί αυτό βοήθησε να φωτιστεί η ιστορία. Όταν είδε ότι η ιστορία της δεν έπιασε, ήθελε να τα ρίξει όλα στον πρώην πεθερό της γιατί ο πρώην άντρας της (πατέρας του Κωστή) είχε πεθάνει αιφνίδια».

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα