Μη με σκας ... τέλος!

Ο Πέτρος Φιλιππίδης μπορεί να ήταν και προφητικός. Οταν η κωμική σειρά του Alpha «Μη με σκας» είχε σταματήσει να προβάλλεται, γιατί τα ποσοστά τηλεθέασης δεν ικανοποιούσαν τον σταθμό και οι πρωταγωνιστές είχαν αντιμετωπίσει προβλήματα με τη σκηνοθεσία του Κώστα Βαρελίδη, ο αξιόλογος ηθοποιός είχε δηλώσει:

«Αρχικά, για μένα υπάρχουν προβλήματα στην παραγωγή με την εικόνα και το τεχνικό κομμάτι, που θα κοιτάξουμε να λύσουμε. Στην ουσία, όμως, πιστεύω ότι το τηλεοπτικό κοινό “κλότσησε” γιατί ο Γιάννης (Μπέζος) κι εγώ υποδυόμαστε ένα γκέι ζευγάρι που συγκατοικεί. Ισως οι τηλεθεατές δεν προσδοκούσαν κάτι τέτοιο από εμάς».

Κοινή συναινέσει, οι δύο δημοφιλείς πρωταγωνιστές, οι έμπειροι σεναριογράφοι Βασίλης Ρίσβας, Δήμητρα Σακαλή, που είχαν αναλάβει τη διασκευή της βρετανικής σειράς, αλλά και η διοίκηση του σταθμού αποφάσισαν να μην «επιδιορθώσουν» την παραγωγή ίσως και με αλλαγή σκηνοθέτη, αλλά να τη σταματήσουν εντελώς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επικεφαλής του καναλιού προέβησαν σε λήξη του συμβολαίου με την εταιρία παραγωγής αλλά και με όλους του συντελεστές του σίριαλ, ώστε το συγκεκριμένο πρόγραμμα να ξεχαστεί εντελώς.

Ωστόσο, επειδή εκτιμούν τους δύο συγκεκριμένους ηθοποιούς, τους ζήτησαν να παραμείνουν στον σταθμό και να μιλήσουν με το τμήμα ψυχαγωγίας για μια άλλη σειρά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Γιάννης Μπέζος δεν έδωσαν μεγαλύτερη έκταση στο θέμα, αφού και οι δύο -και μάλιστα, σε εορταστική περίοδο- «τρέχουν» τις θεατρικές δουλειές τους.

Οι δύο πρωταγωνιστές

Ο Φιλιππίδης πρωταγωνιστεί στο «Δάφνες και Πικροδάφνες» στο θέατρο Μουσούρη, ενώ έχει δεχθεί από τον ΑΝΤ1 πρόταση να συμμετάσχει από τον Μάρτιο στην κριτική επιτροπή του μουσικού σόου μεταμορφώσεων «Υour face sounds familiar 3» μαζί με τον Σταμάτη Φασουλή.

Και ο Γιάννης Μπέζος, όμως, παίζει στον «Αρχοντοχωριάτη» στο θέατρο Βρετάνια (μάλιστα, σκηνοθετεί και την παράσταση), ενώ εμφανίζεται παράλληλα στο κέντρο Γραμμές τραγουδώντας ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα