Η πρώτη εκπομπή του Ουγγαρέζου μου άρεσε, η δεύτερη όχι!

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στην Έλενα Πολυκάρπου και στην εκπομπή «Με το καλημέρα» της Χριστίνας Λαμπίρη για τις τηλεοπτικές εκπομπές. Ανάμεσα σε αυτές η Κατερίνα Καινούργιου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που φέτος κοντράρονται στην απογευματινή ζώνη.

«Είδα την πρώτη εκπομπή του Ουγγαρέζου, μου άρεσε πάρα πολύ, η δεύτερη δεν μου άρεσε πάρα πολύ. Η πρώτη μου άρεσε πολύ γιατί είχε ρυθμό, είχε πολλά πράγματα, σα να ήταν γραμμένη. Στη δεύτερη, δεν θυμάμαι ποιον είχε καλεσμένο, έγινε λίγο παιδική χαρά προς το τέλος. Κι αυτό το είδα και στα νούμερα. Από εκεί που ήταν στο 25% - 27% για πρεμιέρα, μετά έπεσε πάρα πολύ, μετά ξανανέβηκε, μετά ξανάπεσε, είχε αυτές τις διακυμάνσεις, αλλά νομίζω ότι και ο κόσμος πειραματιζόταν.

Αυτό που προσπαθεί να κάνει ο Περρής, είναι πολύ busy για μεσημεριανή ζώνη. Έχει πάρα πολλά θέματα, πρέπει να εναλλάσσεται γρήγορα, που δεν ξέρω αν η ελληνική τηλεόραση το έχει αυτό. Είναι κάποια αμερικανίζοντα ή ιταλικά πράγματα τα οποία εμείς δυστυχώς δεν τα έχουμε» λέει ο Γιώργος Λιανός ο οποίος παραδέχεται πως φέτος δεν έχει δει τις πρωινές εκπομπές γιατί δεν προλαβαίνει. Όσο για την περσινή του συνεργάτιδα Κατερίνα Καινούργιου, ο παρουσιαστής δηλώνει πως έχει την προσωπική της σφραγίδα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα