Γιατί πάλι δεν έχει εκπομπή η Τσαπανίδου;

Οι τετράωρες στάσεις εργασίας έγιναν καθημερινό φαινόμενο στο Star, με άγνωστη έκβαση. Μετά το δελτίο ειδήσεων που δεν βγήκε στον αέρα το βράδυ της Πέμπτης, η εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου έμεινε σήμερα και πάλι εκτός προγράμματος, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη νέα στάση εργασίας από τις 08:00 έως τις 12:00. Το κανάλι της Κηφισιάς περπατά "τραυματισμένο" μέσα στον σκληρό ανταγωνισμό, με τουλάχιστον πέντε κανάλια εθνικής εμβέλειας να "κλέβουν" συνεχώς και κάτι από το τηλεοπτικό του μερίδιο.

Οι τεχνικοί του καναλιού διαμαρτύρονται για τις μονομερείς μειώσεις των αποδοχών τους και εμμένουν στo αίτημά τους για τη σύναψη νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής (ΕΤΙΤΑ), στις ανακοινώσεις της σημειώνει ότι η διοίκηση του καναλιού αγνοεί επιδεικτικά το υπουργείο Εργασίας, που καλεί ευθέως τους υπεύθυνους του σταθμού, να σταματήσουν τις εκβιαστικές και καταχρηστικές ενέργειες σε βάρος των εργαζομένων.

Σημειώνεται ότι η Συλλογική Σύμβαση της ΕΤΙΤΑ με τους τηλεοπτικούς σταθμούς λήγει στο τέλος Νοεμβρίου και ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για νέα Συλλογική Σύμβαση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα