Μουρμούρα: Παντρεύονται ο Χάρης και η Βάσω! Πολλές οι εκπλήξεις!

Ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδoυ αποχώρησαν από την κωμική σειρά του Alpha «Μην αρχίζει τη μουρμούρα». Τα γυρίσματα των τελευταίων επεισοδίων για τον Χάρη και τη Βάσω έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και οι σεναριογράφοι ετοιμάζουν ευτυχές τέλος για το ζευγάρι. Σύμφωνα με το «MYtv» οι δυο τους, στο τελευταίο επεισόδιο της συμμετοχής τους , παντρεύονται στο δημαρχείο. Σ' αυτό το επεισόδιο, όμως, περιμένουν τους τηλεθεατές πολλές εκπλήξεις.

Το MY tv σάς εξασφάλισε όλες τις εξελίξεις, με για το 2015 θα είναι και το τελευταίο για τον Χάρη και τη Βάσω. Το τον γάμο του ζευγαριού να κλέβει την παράσταση. Όπως ήδη είναι γνωστό, ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδoυ, γνωστοί και ως Χάρης και Βάσω από το Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, την κωμική σειρά του Alpha, βρίσκονται στην Αμερική.

Έτσι, οι ρόλοι τους κάπου τα Χριστούγεννα θα αντικατασταθούν από τους Νικήτα και Στέλλα, τους οποίους θα υποδυθούν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Δανάη Επιθυμιάδη.

Για πρώτη φορά τα τρία ζευγάρια της Μουρμούρας θα συναντηθούν. Ο γάμος είναι η αφορμή και έτσι θα τους δούμε για πρώτη φορά όλους μαζί.

To τελευταίο επεισόδιο, όπως όλα δείχνουν, θα προβληθεί το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, μιας και στα πρώτα επεισόδια του Ιανουαρίου το νέο ζευγάρι, Νικήτας και Στέλλα, θα έρθουν για να... μουρμουρίσουν.

Δείτε στο Ourlife όλες τις εξελήξεις της αγαπημένη σας σειράς, αλλά και το... προσκλητήριο του γάμου της Βάσος και του Χάρη!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα