Ξεσπάθωσε ο Σφακιανάκης στο ΟΛΑ: Μίλησε και για τους τζιχαντιστές!

Καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη «ΟΛΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ» βρέθηκε ο Νότης Σφακιανάκης, το βράδυ της Τρίτης 24 Νοεμβρίου, και μίλησε,για όλους και για όλα.

Αναφορικά με το παγκόσμιο πρόβλημα τρομοκρατίας ο τραγουδιστής υποστηρίζει πως όλα είναι ... στημένα.

«Απόλυτα στημένο. Θεωρώ ότι για να επέλθει η παγκοσμιοποίηση, που συνεπάγεται παγκόσμια δικτατορία, πρέπει να μην αντιδράσει κανείς, πρέπει η τρομοκρατία να έχει φτάσει στο αποκορύφωμά της, να έχουν αναμιχθεί λαοί μεταξύ τους για να μην υπάρχει αντίσταση από έναν λαό γροθιά. Και ξέρεις τι νομίζω ότι θα συμβεί; Kάποια στιγμή θα λάβεις ένα μήνυμα που θα λέει «ότι ξέρατε ξεχάστε το, στο όνομα του λαού του πλανήτη ο οποίος από αυτή τη στιγμή μας ορίζει ως κυβέρνησή του και επειδή κινδυνεύει μας έχει πει ότι θα πρέπει να κάνουμε αυτό, αυτό και εκείνο. Όλα τα υπόλοιπα όσοι δεν τα πράξετε είστε απέναντι από τον λαό του πλανήτη».

Για τους τζιχαντιστές, είπε: «Και αυτά τα παιδιά παρασύρονται. Δηλαδή άμα σε βάλει να νιώσεις ότι ζώνεσαι με χειροβομβίδες και εκρηκτικά και σκας και σκοτώνεις ένα κάρο κόσμο... Δηλαδή πόσο παραμύθι έχουν φάει αυτοί οι άνθρωποι».

Δείτε στο Ourlife τα βίντεο με όλα όσα είπε για τους Τζιχαντιστές, την αναρχία, την Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Αντώνη Ρέμο!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα