Ράδιο Αρβύλα: Η συγκινητική αφιέρωση στη Σαρδέλα

Οι «Ράδιο Αρβύλα» επέστρεψαν στον ΑΝΤ1, το βράδυ της Δευτέρας 23 Νοεμβρίου, για ένατη συνεχόμενη σεζόν. Η σταθερά κορυφαία εκπομπή στο Prime Time πρόγραμμα του καναλιού, ήρθε και φέτος να σατιρίσει την πολιτική, κοινωνική και τηλεοπτική ελληνική πραγματικότητα με το δικό της, μοναδικό τρόπο.

Η Σαρδέλα, το γλυκό σκυλάκι που αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι των «Ράδιο Αρβύλα», δεδομένου ότι ήταν μαζί τους επί 8 συνεχόμενα χρόνια, το περσινό καλοκαίρι «έφυγε» από τη ζωή αφήνοντας ένα μεγάλο κενό τόσο στον ιδιοκτήτη της Στάθη Παναγιωτόπουλο όσο και στην υπόλοιπη παρέα της εκπομπής.

Για τον λόγο αυτό, στην πρεμιέρα της εκπομπής, ο Αντώνης Κανάκης με την παρέα του θεώρησαν χρέος τους να αφιερώσουν στο χαριτωμένο τετράποδο το Νο1 των θεμάτων τους.

«Αυτό το χειροκρότημα το κρατάμε γιατί Νο1 σήμερα έχουμε το κορίτσι μας… Αυτό το κορίτσι ήταν εδώ για οκτώ χρόνια και έχω την αίσθηση ότι κι εσείς την αγαπήσατε πάρα πολύ», είπε φορτισμένος συναισθηματικά ο παρουσιαστής, και συνέχισε «Αυτό που η Σαρδέλα άφηνε εδώ ήταν μια απίστευτη ηρεμία, μια απίστευτη γαλήνη από την οποία είτε το πιστεύετε είτε όχι κι εμείς αντλούσαμε δύναμη πάρα πολλές φορές. Ακόμα και αυτή η αδιαφορία της για όλο αυτό ήταν τόσο σημαντική για εμάς. Ισορροπούσε τα πράγματα. Δεν είναι από το καλοκαίρι η Σαρδέλα πλέον μαζί μας. Το Νο1 της εκπομπής μας το αφιερώνουμε στη Σαρδέλα μας».

Μάλιστα, στον αέρα της εκπομπής προβλήθηκε κι ένα αφιέρωμα με τις καλύτερες στιγμές της Σαρδέλας on air.

Δείτε το συγκινητικό  βίντεο στο Ourlife

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα