Τον Ακάλυπτο τον θυμάστε; Επιστρέφει στην μικρή οθόνη;

Τον Ακάλυπτο τον θυμάστε; Ύστερα από 15 ολόκληρα χρόνια ο αγαπημένος «Ακάλυπτος» (Αντώνης Καφετζόπουλος), με την υπογραφή του Λευτέρη Καπώνη, ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεόραση και να κάνει τη μεγάλη επιστροφή του στον ΑΝΤ1 πιο ώριμος και πατέρας του "Ακάλυπτου junior".

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της "Εspresso", τα τελευταία καμώματα του «Ακάλυπτου» θα έχουν να κάνουν με το πώς άλλαξαν οι ήρωες 15 χρόνια μετά, έχοντας μάλιστα μεγαλώσει τις οικογένειές τους. Γι' αυτούς ειδικά τους ρόλους -των τέκνων των «Ακάλυπτου» και «Τίγρη»- θα γίνει casting και θα επιλεγούν νέοι, ταλαντούχοι ηθοποιοί.

Όμως «Ακάλυπτος» (έστω και πιο ώριμος) δεν γίνεται χωρίς τον Αντώνη Καφετζόπουλο, που άφησε το στίγμα του στον ρόλο του Ανδρέα και ο κόσμος τον έχει συνδέσει με αυτόν τον χαρακτήρα. Οι υπεύθυνοι του σταθμού σκοπεύουν να έρθουν σε επαφή τόσο μαζί του όσο και με τον Γιώργο Παρτσαλάκη (τον ερωτύλο οδοντίατρο «Τίγρη») που συμπλήρωνε άψογα τον βασικό πρωταγωνιστή. Δύσκολα μπορούν να αντικατασταθούν και οι τηλεοπτικές τους σύζυγοι, η Ρένια Λουιζίδου και η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, μιας και είχαν «δέσει» ως τετράδα και ταίριαζαν με την εικόνα που είχε στο μυαλό του ο Λευτέρης Καπώνης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα