Η απίστευτη σπόντα της Ηλιάκη στην Καινούργιου

Κάποτε ήταν φίλες ... τώρα φαίνεται πως η μια δεν θέλει να μιλάει και πολύ για την άλλη! Ο λόγος για την Μαρία Ηλιάκη και την Κατερίνα Καινούργιου.

Η Μαρία Ηλιάκη κατά τη διάρκεια της σημερινής πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, έστειλε με το δικό της τρόπο το μήνυμά της στην Κατερίνα Καινούργιου, αφού παρακολούθησε με προσοχή τις δηλώσεις της παρουσιάστριας του Alpha στην κάμερα του Πρωινό.

Η Κατερίνα Καινούργιου ανάμεσα στα άλλα αναφέρθηκε και στην καινούργια εκπομπή του Δημήτρη Ουγγαρέζου και της Μαίρης Συνατσάκη που θα παίζεται απέναντί της.

«Με τον Δημήτρη είμαστε φίλοι, μιλούσαμε όλο το καλοκαίρι και για προσωπικά μας θέματα και βγήκαμε… Με τη Μαίρη δεν είχαμε ποτέ προσωπικές σχέσεις…».

Κατόπιν η δημοσιογράφος τη ρώτησε για τις σχέσεις της με τη Μαρία Ηλιάκη με την ίδια να δηλώνει: «Με τη Μαρία δε μιλάω… Και η Μαρία είναι πολύ καλή, είδα την εκπομπή, Το πρωινό», ενώ όταν επέμενε η δημοσιογράφος, δεν έκρυψε την ενόχλησή της, τονίζοντας «Όχι, δεν μιλάω με την Μαρία. Δεν θα το συνεχίσω αυτό τώρα. Αυτό έχει τελειώσει πάρα πολύ καιρό».

Ο Γιώργος Λιάγκας αμέσως μετά δήλωσε πως η Κατερίνα Καινούργιου τηλέφωνησε σε μέλη της εκπομπής για να δώσει τις ευχές της, όχι όμως στον ίδιο και είπε στη Μαρία Ηλιάκη να μη στενοχωριέται.

Τότε εκείνη του απάντησε: «Με βλέπεις να στενοχωριέμαι; Έτσι κι αλλιώς τις ευχές όταν δεν τις αισθάνεσαι δεν τις δίνεις», ενώ αμέσως μετά τη ρώτησε αν όντως μιλάνε με τη Μαρία Ηλιάκη να του λέει: «Γιώργο σε παρακαλώ, πάμε παρακάτω, είναι αστείο πια! Ναι, δεν μιλάμε, τέλος! Τελείωνε Γιώργο».

Δείτε  το βιντεο

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα