9 μήνες: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 8 Οκτωβρίου

Η Άννα εξομολογείται στην Κρίστη πως κάποτε είχε κάνει κι αυτή έκτρωση. Η Κρίστη πείθεται να προχωρήσει με τη διαδικασία, αλλά της ξεκαθαρίζει πως με τον Άλκη δεν πρόκειται να χωρίσει. Η Δάφνη δεν προλαβαίνει τον αυτόχειρα και στη θέα του άψυχου σώματός του, καταρρέει. Η Κάτια κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στον Μάνο για την Έλσα κι εκείνος αναγκάζεται να της πει ότι είναι κόρη του.

Ο Κυριάκος εκβιάζει συναισθηματικά τη Μαρίνα κι εκείνη δέχεται να γυρίσει η Άντρη στο σπίτι. Ο Πέτρος παίρνει τη Δάφνη στο σπίτι, προκειμένου να ηρεμήσει, αλλά εκείνη δείχνει πεισμωμένη να ανακαλύψει τους ενόχους. Ο Μάριος τρέχει στο σπίτι του Πέτρου για να συμπαρασταθεί στη Δάφνη και για πρώτη φορά οι δύο άντρες έρχονται σε αντιπαράθεση, λέγοντας αλήθειες.

Η Άντρη γυρίζει στο σπίτι, δείχνοντας μετανιωμένη και γεμάτη καλοσύνη, ενώ απ’ ότι φαίνεται έχει νέο σχέδιο στο μυαλό της. Ο Αντρέας εμφανίζεται στο σπίτι του Πέτρου και ζητάει να δει τη Δάφνη για να της συμπαρασταθεί. Η Κρίστη καταλαβαίνει ότι η Έλσα είναι ερωτευμένη με τον Μάνο και προσπαθεί να την αποτρέψει. Ο Μάριος βλέπει τη Δάφνη και τον Αντρέα μαζί και τρελαίνεται από τη ζήλεια του...

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα