One Mark Show: Σάρωσε την τηλεθέαση και τα social media ο Σεφερλής

Ο Μάρκος Σεφερλής ήρθε στο MEGA για να μείνει και όπως φαίνεται, το κανάλι του εμπιστεύεται νευραλγικά κομμάτια του προγράμματός του. Μετά το πρωινό λοιπόν, ο ηθοποιός ξεκίνησε και μια εβδομαδιαία βραδινή εκπομπή, που από το όνομά του προϊδεάζει και για το περιεχόμενο. One Mark Show, είναι η νυχτερινή υπερπαραγωγή που θυμίζει πολύ τις κλασικές επιθεωρήσεις του Σεφερλή που γέμιζαν θέατρα όλα αυτά τα χρόνια.

Πώς όμως πήγε η πρεμιέρα σε τηλεθέαση; Ο Μάρκος Σεφερλής συγκέντρωσε 24,5% στο γενικό σύνολο, αγγίζοντας σε τέταρτο ακόμη και το 31,1%, ενώ στα νεανικά κοινά η απήχηση της νέας του πρότασης ήταν ακόμη πιο μαζική. Στα κοινά 15-44 τα μηχανάκια έδειξαν 28,8% με το απόγειο να αγγίζει και το 34,4%.

Η νέα εκπομπή του Σεφερλή όμως σάρωσε και στο twitter, με το hashtag #onemarkshow να είναι το πιο δημοφιλές στην Ελλάδα από χθες το βράδυ.

Εντάξει, τα σχόλια ήταν ποικίλα, με άλλους να ανυπομονούν και να χειροκροτούν και άλλους να... θέλουν άλλο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Έτσι κι αλλιώς ο Μάρκος Σεφερλής είχε πάντα φανατικούς θαυμαστές και μη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα