Νέες δηλώσεις - φωτιά της Μπαρμπαρίγου κατά Χαριτάτου

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου το βράδυ της Τετάρτης 26 Μαρτίου βρέθηκε καλεσμένη στο τηλεοπτικό σπίτι των Καρντάσιανς και μεταξύ άλλων μίλησε για την ξαφνική αποχώρηση της από την εκπομπή 10 με 1 μαζί που παρουσίαζαν ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος και την αγωγή - μαμούθ 1εκατομμυρίου ευρώ του Σπύρου Χαριτάτου στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου με αφορμή τα όσα δήλωσε εκείνη.

«Εγώ δεν περιμένω να πάρω χρήματα από άλλον πάντως για να τα δώσω σε συσσίτια αστέγων. Όλα αυτά τα χρόνια φροντίζω τον κόσμο όσο καλύτερα μπορώ. Δεν τα παίρνω από κανέναν για να το κάνω» είπε η Αργυρώ και πρόσθεσε: «Δε μου αρέσουν τα δικαστήρια. Έχω καλό δικηγόρο και ό,τι μου πει θα κάνω. Όταν λες για βασανιστήρια, δεν χρειάζεται να σε δέρνουν, ούτε να σε μαστιγώνουν. Όταν βλέπεις ότι κινδυνεύει η δουλειά σου και η προσωπικότητα σου, σηκώνεσαι ένα ωραίο πρωί και φεύγεις. Δε θέλω να μιλήσω άλλο για αυτό. Δε θέλω να γυρίσω πίσω σε εκείνες τις μέρες. Όταν περάσουν πολλά χρόνια και θα είσαι ακόμα στην τηλεόραση, τότε θα κάνουμε την αληθινή συνέντευξη και θα τα μάθεις όλα. Γιατί είναι πράγματα που δεν μπορώ να τα πω ακόμα. Όχι για το συγκεκριμένο. Πράγματα που γενικά μου συνέβησαν τότε. Στο δικαστήριο αν χρειαστεί να τα πω θα τα πω. Δε νομίζω ότι ένας νοήμων άνθρωπος αν διαβάσει αυτή την αγωγή, θα πρέπει να απολογηθώ εγώ. Γιατί και αυτή που έγραψε, αυτό που έγραψε τότε στην εφημερίδα, έφυγε από τον κύριο αυτό για τον ίδιο λόγο που έφυγα και εγώ. Η ίδια η δημοσιογράφος που έκανε το πρωτοσέλιδο τότε στην εφημερίδα, έφυγε για ακριβώς τον ίδιο λόγο. Όταν δεν υπάρχει συνεργασία. Πολλά πράγματα μπορείς να κάνεις. Μπορεί να υπονομεύεις αυτό που έχω χτίσει εγώ. Για αυτό αγανάκτησα και με τον Διονύση. Κι εγώ έτσι νόμιζα, ότι δεν μπορεί ο άλλος που του δείχνω τέτοια καλή θέληση και γίνομαι χαλί να με πατήσει να κάνει αυτό το πράγμα. Όταν έφυγα μετά, γύρισαν και είπαν πολλά.... Κι εγώ τα μάζευα, τα μάζευα, μέχρι που ήρθε η χαριστική βολή για εμένα.»

Να θυμίσουμε πως ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Σπύρος Χαριτάτος στα όσα του έχει καταλογίσει κατά καιρούς αναφορικά με την τηλεοπτική τους συνεργασία η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, ζήτησε από την πρώην συνεργάτιδά του 1.000.000 ευρώ, ποσό που δήλωσε ότι θα διαθέσει για τα συσσίτια των αστέγων. Όπως ανέφερε στην αγωγή τα όσα έχει πει κατά καιρούς για το πρόσωπό του η μαγείρισσα «είναι ψευδή, συκοφαντικά και φτάνουν μέχρι τον διασυρμό».

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου είχε πει σε τηλεοπτική της συνέντευξη στο παρελθόν πως οι Σπύρος Χαριτάτος και Γιώργος Καραμέρος της έκαναν καψώνια με αποτέλεσμα να κλονιστεί τόσο πολύ η υγεία της που απέκτησε αυτοάνοσο θυρεοειδή.

govastileto

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα