Δικαίωση: Τι θα δούμε σήμερα 25 Μαρτίου

Η Αφροδίτη κάνει έρωτα με τον Λευτέρη αλλά μετά τον ξεφτιλίζει με τον χειρότερο τρόπο. Ο Χρήστος υποψιάζεται ότι η Λία τα 'χει μπλέξει με τον Θησέα, αλλά δεν λέει τίποτα στην Ερμιόνη. Η Ελένη προσπαθεί να πείσει τον Χρηστίδη να μην μιλήσει στην Ανθή για την έρευνά τους γιατί δεν την εμπιστεύεται.

Η 'Ελλη αφήνεται όλο και περισσότερο στη γοητεία του Φίλιππου και για πρώτη φορά αφήνει να βγει στην επιφάνεια η ευαίσθητη πλευρά της. Ο Ασίμ αποκαλύπτει στον Χρήστο και τη Μυρτώ την αλήθεια για το πραγματικό πρόσωπο του Πρίγκιπα και του εξηγεί πως αυτός έστειλε τον Λευτέρη στο νοσοκομείο. Την ίδια ώρα, ο Πρίγκιπας ενημερώνει τη Βάλια πως ο Χρηστίδης είναι στα ίχνη της.

'Οταν μαθαίνει πως η Ανθή έφυγε από το σπίτι, γίνεται έξαλλος και ξεκαθαρίζει στη Βάλια πως η βοηθός της πρέπει να βγει από τη μέση, πριν τους κάψει. Ο Ασίμ μιλάει ανοιχτά στον Χρήστο και τη Μυρτώ για τη Νατάσα καθώς και γιατί την απειλεί ο Πρίγκιπας και τους παρακαλεί να μην σκαλίσουν άλλο την υπόθεση, γιατί θα της κάνει κακό.

Η Μυρτώ δεν αργεί να συνδυάσει τα γεγονότα και συνειδητοποιεί πως πίσω από τη χρηματοδότηση της παράταξης βρίσκεται ο Ανδρέου. Ο Χρηστίδης προτείνει στην Ανθή να μείνει σπίτι του. Ο Χρήστος ζητάει από τη Μυρτώ να το σκάσουν για ένα διήμερο και να ζήσουν τον έρωτά τους. Παραδομένη στον έρωτά της είναι και η 'Ελλη, που ζει στιγμές πάθους με τον Φίλιππο.

Ο Σάκης παρακολουθεί τη Νατάσα και τη βιντεοσκοπεί στην αγκαλιά του Ασίμ. Η Ελένη αντιδρά στην συγκατοίκηση του πατέρα της με την Ανθή και μαλώνουν. Ο Χρήστος αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Τηλέμαχου, σε μια πολύ ιδιαίτερη και περίεργη δίκη. Ο Ασίμ προτείνει στη Νατάσα να κλέψουν το όπλο του φόνου και να εξαφανιστούν.

Ο Πρίγκιπας ζητάει από τον Μάριο να ερευνήσει τα πάντα για το παρελθόν του Χρηστίδη, χωρίς να ξέρει ότι ο αστυνόμος είναι ήδη στη Βάλια και την στριμώχνει για τον φόνο του Θωμά. Την ίδια ώρα, η Ανθή βρίσκεται μπροστά σ' ένα τεράστιο δίλημμα...

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα