Pop ελληνικό συγκρότημα ετοιμάζεται να κατακτήσει την Τουρκία

Στην Τουρκία ακούνε αρκετή ελληνική μουσική και δεν είναι λίγοι οι καλλιτέχνες που έχουν ζήτηση στη γείτονα χώρα για μια ξεχωριστή καριέρα. Ένα νέο συγκρότημα που δεν πρόλαβε καλά καλά να κυκλοφορήσει το πρώτο του single στην Ελλάδα, συζητά ήδη μια μεγάλη συνεργασία στην απέναντι όχθη του Αιγαίου!

Ο λόγος για τους SUPER. Οι SUPER αποτελούνται από την Λήδα και τον Σπύρο και είναι ένα νέο pop group που μπήκε με φόρα στην δισκογραφία με ένα τραγούδι που υπογράφει ο Teo Tzimas (μουσική) από τους KINGS με τον Κωνσταντίνο Παντζή (παραγωγή-remix). Την ώρα που ξεκινάνε να χτίζουν την καριέρα τους στην Ελλάδα, κάνουν και παράλληλες ενέργειες για την Τουρκία, που δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον!

To «Αν ήσουν εδώ» κυκλοφορεί από την BEAT/SONAR/COBALT, κέντρισε το ενδιαφέρον της SONY Τουρκίας, που δραστηριοποιείται πλέον ενεργά στην Ελλάδα και αποφάσισε να το κυκλοφορήσει στην Τουρκία και όχι μόνο, αλλά και να ετοιμάσει μια συνεργασία έκπληξη για το νέο group.

Η συνεργασία έκπληξη είναι ενα ντουέτο με μια από τις κορυφαίες τραγουδίστριες της χώρας που έχει ήδη ξεκινήσει να γράφεται και θα κυκλοφορήσει κοντά στο Πάσχα. Δεν θα μαρτυρήσουμε το όνομά της, απλά να αναφέρουμε πως κάποια από τα κομμάτια της, έχουν views στο Youtube της τάξης των 40.000.000.

govastileto

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα