Eurovision 2015: O ελληνικός τελικός. Υποψήφιοι και προγνωστικά

Ξεκίνησε ο μεγάλος ελληνικός τελικός της Eurovision 2015! Απόψε πέντε διαγωνιζόμενοι θα διεκδικήσουν το «εισιτήριο» για την Αυστρία, τη Βιέννη συγκεκριμένα, που θα διεξαχθεί φέτος ο θεσμός.
Ο λόγος για τους C:REAL που θα ερμηνεύσουν το «Crash and Burn», τη Θωμαή Απέργη & τον Legend με το «Jazz & Συρτάκι», τον Barrice με το «ELA», τη Shaya με το «Sunshine» και τη Μαρία-Έλενα Κυριάκου με «Οne Last Breath»

Mε ένα κατακόκκινο φόρεμα και αέρα έμπειρης τραγουδίστριας η Μαρία Έλενα Κυριάκου

ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε την μπαλάντα One Last Breath. Μετά το τέλος της ερμηνείας της η όμορφη τραγουδίστρια απέσπασε το χειροκρότημα του κοινού. Δείτε την


Με λευκό φόρεμα και τα μαλλιά της λυτά η Shaya μας τραγούδησε το «Sunshine».

Λίγο μετά την έναρξη η όμορφη τραγουδίστρια πέταξε τη φούστα κι έμεινε με ένα κορμάκι ενώ οι ήχοι του κλαρίνου θύμισαν για λίγο Ελλάδα παρά το γεγονός ότι το χορευτικό δεν συνδυάστηκε λεπτό με τη παραδοσιακή μουσική. Δείτε την.

Ο νεαρός Barrice ανέβηκε στη σκηνή και μας ερμήνευσε το «Ela» υπό τους ήχους μπουζουκιού. Με ένα χορευτικό από πέντε μοναδικά κορίτσια, όπου στο τέλος χόρεψαν συρτάκι, ο τραγουδιστής προσπάθησε να κατακτήσει το κοινό και την κριτική επιτροπή. Για να δούμε τελικά αν θα τους πείσει.

Η δεύτερη διαγωνιζόμενη η Θωμαή Απέργη

Με ρυθμούς τζαζ και συρτάκι η Θωμάη Απέργη ανέβηκε στη σκηνή και τα έδωσε όλα.

Η όμορφη τραγουδίστρια φορώντας μια εντυπωσιακή λευκή ολόσωμη φόρμα τραγούδησε το «Jazz & Συρτάκι» και απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κοινού. Δείτε την.

 

Ακούστε την πρώτη εμφάνιση για απόψε: c real

Eurovision 2015: C: Real: Άνοιξαν το διαγωνιστικό μέρος με το «Crash And Burn»

 

Ο απολαυστικός Καλλίρης με το «Stop» στη σκηνή του Ελληνικού τελικού

 

Οι δυο παρουσιάστριες δείχνουν… αγχωμένες λίγες ημέρες πριν την μεγάλη βραδιά, γι΄αυτό και δέχονται «ιδιαίτερα» μαθήματα από τους μετρ του είδους, όπου Μπέσσυ Αργυράκη, Ελπίδα, Αλέξης Κωστάλας, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και Έλενα Παπαρίζου, προσπαθούν να τις προετοιμάσουν για τον ελληνικό τελικό.

Στη συνέχεια, στη σκηνή ανέβηκαν Μαίρη Συνατσάκη και Ντορέττα Παπαδημητρίου, με την πρώτη να μας πετά τα μάτια έξω, αφού όπως θα δείτε κι εσείς, επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο κοστούμι, χωρίς σουτιέν από μέσα, ανοιχτό μέχρι κάτω από τον αφαλό!

Η Ντορέττα από την άλλη, επέλεξε ένα μωβ στενό φόρεμα.

Και ξεκίνησε με τους διαγωνιζόμενους να τραγουδούν εκείνο που μας έφερε πρωτους πριν από 10 χρόνια ακριβώς!

Αφιέρωμα στην Έλενα Παπαρίζου και το My Number One.

Η κρατική τηλεόραση σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό MAD παρουσιάζουν τον ελληνικό τελικό της eurovision, από τον οποίο θα προκύψει και ο εκπρόσωπος της Ελλάδας που θα ταξιδέψει το Μάιο στην Αυστρία για τον 60ο Διαγωνισμό Ευρωπαϊκου τραγουδιού.

Παρουσιαστές της βραδιάς είναι η Μαίρη Συναντσάκη και η Ντορέτα Παπαδημητρίου, που θα συντονίσουν τη διαδικασία μέσω της οποίας θα επιλεγεί το ελληνικό τραγούδι. Οι διαγωνιζόμενοι είναι ως γνωστό πέντε και όλοι τους επιδιώκουν να αφήσουν την καλύτερη εντύπωση και να κερδίσουν το εισιτήριο για την Αυστρία.

Το MAD Tv έδωσε νωρίτερα φωτογραφίες από τις πυρετώδεις πρόβες των διαγωνιζωμένων.

 

 

Η Shaya με εντάσσει στο τραγούδι Sunshine ένα sample από παραδοσιακή ελληνική μουσική με τη χρήση του κλαρίνου.

 

 

Η πρώτη νικήτρια του The Voice, με το μόνο αργό κομμάτι για φέτος, το One Last Breath

 

 

Οι CReal με ένα κομμάτι σε ακούσματα που έχουμε συνηθίσει από το δημοφιλές συγκρότημα.

 

 

O ρωσικής καταγωγής ερμηνευτής, δανείζεται επίσης ένα sample που θυμίζει πολύ συρτάκι σε ένα κομμάτι που θα το χαρακτηρίζαμε γιουροβιζιονικό.

 

 

Η Θωμαή Απέργη είναι τέλος η μόνη που κατεβαίνει στην ελληνική αρένα με ένα τραγούδι που έχει ελληνικό στίχο.

10 χρόνια από τη νίκη της Ελλάδας στη Eurovision

Εκλεκτή καλεσμένη στον ελληνικό τελικό θα είναι η Έλενα Παπαρίζου, η μοναδικής Ελληνίδα που έχει κερδίσει το διαγωνισμό. Φέτος μάλιστα συμπληρώνονται 10 χρόνια από το 2005, όταν το My Number 1 κέρδιζε το διαγωνισμό που τότε διεξαγόταν στην Ουκρανία.

news247

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα