C:Real: Πρώτος μας στόχος είναι ο ελληνικός τελικός

C:Real, πρώτα απ’ όλα θα θέλαμε να μας συστηθείτε! Μπορεί να είστε συγκρότημα χρόνια τώρα, αλλά έχουν γίνει αλλαγές!

Η πενταμελής πλέον σύνθεσή μας αποτελείται από την Τζο Λαζοπούλου που είναι η νέα μας φωνή, τον Τάκη Δαμάσχη σε σύνθεση-παραγωγή-κιθάρες, programming, τον Άλεξ Μπούντρο κιθάρα, τον Χρήστο Βεντούρα στα πλήκτρα και τον Αλέξη Γαβρά στα ντραμς.

Πως νιώθετε που συμμετέχετε στον Ελληνικό τελικό φέτος και διεκδικείτε την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision 2015;

Αισθανόμαστε τεράστια χαρά και τιμή. Είχε γίνει και παλιότερα μια συζήτηση αλλά δεν προχώρησε. Θεωρούμε πώς τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή και νιώσαμε πραγματικά έτοιμοι να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία.

Πως προέκυψε η πρόταση;

Η υποψηφιότητα προέκυψε μετά από πρόταση της δισκογραφικής μας εταιρείας Feelgood Records.

Παρακολουθείτε γενικά Eurovision; Τι σημαίνει για εσάς αυτός ο θεσμός;

Ναι φυσικά. Παρακολουθούμε τον διαγωνισμό πολλά χρόνια και αυτό μας προκαλεί ακόμα περισσότερο ενθουσιασμό για την υποψηφιότητά μας. Είναι επιθυμία κάθε καλλιτέχνη να εκπροσωπήσει τη χώρα του σε ένα διαγωνισμό με παγκόσμια ακτινοβολία.

Πείτε μας δυο λόγια για το τραγούδι σας «Crash & Burn».

“Crash and Burn” από τον τίτλο και μόνο μπορείτε να καταλάβετε. Είναι ένα τραγούδι πολύ δυναμικό τόσο σε στίχο όσο και σε μουσική κι αυτό οφείλεται στον δημιουργό Τάκη Δαμάσχη. Αυτός ο δυναμισμός και η ένταση μας εκφράζει σαν συγκρότημα αλλά πιστεύουμε και σαν λαό αυτή την περίοδο.

Έχετε σκεφτεί πως θα είναι η σκηνική σας παρουσία τη βραδιά του Ελληνικού τελικού;

Όλα είναι σχεδόν έτοιμα. Δουλεύουμε αρκετές μέρες μαζί με όλη την ομάδα τον Νίκο Μαριάνο που έχει όλη την καλλιτεχνική επιμέλεια και τον Μιχάλη Τσούκα και τον Μάριο Κυπριώτη που επιμελούνται το styling. Όλη η ενέργεια που έχουμε σαν μπάντα αλλά και ο δυναμισμός του τραγουδιού θα αντικατοπτριστούν και στη σκηνική μας παρουσία.

Υπάρχει άγχος ή νιώθετε σίγουροι για την απόδοσή σας;

Το μόνο μας άγχος είναι να πάνε όλα όπως τα έχουμε σχεδιάσει. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά το τελευταίο διάστημα και θέλουμε να δικαιωθούμε.

Πιστεύετε ότι με το «Crash and Burn» η Ελλάδα μπορεί να ελπίζει σε μία σίγουρη πρόκριση της χώρας από τον Ημιτελικό στον τελικό της Eurovision;

Για να είμαστε ειλικρινείς δεν κάνουμε τόσο μακρινές σκέψεις. Πρώτος μας στόχος είναι ο ελληνικός τελικός. Αυτό που μπορούμε να πούμε με απόλυτη σιγουριά είναι πως αν τελικά εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα θα βάλουμε όλα μας τα δυνατά για μία άψογη εμφάνιση, γιατί πιστεύουμε τόσο στο τραγούδι μας όσο και στη σκηνική μας παρουσία.

Πως βλέπετε τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους;

Με μισό μάτι. Αστειευόμαστε φυσικά!! Θεωρούμε πως είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά, διότι όλα τα τραγούδια είναι καλά. Το κάθε τραγούδι και ο κάθε καλλιτέχνης έχει κάτι διαφορετικό να δώσει. Επιπλέον ίσως είναι από τις ελάχιστες χρονιές, σύμφωνα με τα λεγόμενα αρκετών, που υπάρχει ένα πολύ όμορφο κλίμα μεταξύ μας.

ogaegreece

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα