Δικαίωση: Τι θα δούμε σήμερα 2 Μαρτίου

Ο Χρηστίδης πλευρίζει την Ανθή σε μια προσπάθεια να της αποσπάσει πληροφορίες και την καλεί σε ραντεβού. Η Βάλια την αποτρέπει και οι δύο γυναίκες συγκρούονται. Η Νατάσα είναι διαρκώς δίπλα στον Ασίμ όμως εκείνος φοβάται ότι ο Ανδρέου μπορεί να την εντοπίσει. Την στέλνει να κρυφτεί στο ταβερνάκι των γονιών του, εκεί την υποδέχεται η Αφροδίτη.

Ο Χρήστος και η Μυρτώ μαθαίνουν τα νέα και ετοιμάζονται να πάνε στο νησί. Η 'Ελλη αιφνιδιάζεται από μια απρόσμενη επίσκεψη που δέχεται ενώ βρίσκεται στο θέατρο. Η Μυρτώ και ο Χρήστος ταξιδεύουν για Σύρο και γρήγορα η ατμόσφαιρα μεταξύ τους φορτίζεται. Η Ανθή δέχεται να βγει με τον Χρηστίδη αλλά γρήγορα καταλαβαίνει τον σκοπό του ραντεβού τους. Ο Θησέας φλερτάρει με τη Λία αλλά βλέπει πως δεν είναι σαν όλα τ' άλλα κορίτσια της ηλικίας της κι αυτό τον ιντριγκάρει.

Ο Ασίμ ζητάει από τον Χρήστο να φροντίσει τη Νατάσα κι εκείνος πάει να την βρει, χωρίς να ξέρει πως έχουν ξανασυναντηθεί. Ο Χρήστος θυμάται πως είχαν πρωτογνωριστεί με τη Νατάσα, αλλά εκείνη τον παρακαλάει να μην αποκαλύψει τίποτα στον Ασίμ.

Η Βάλια αποφασίζει να ψάξει και να μάθει οποιαδήποτε πληροφορία για τον Φίλιππο. Η 'Ελλη ονειρεύεται μια ζωή μακριά απ' όλους κι όλα και ο Φίλιππος συμφωνεί μαζί της, όταν ξαφνικά ένα αναπάντεχο γεγονός τούς αναγκάζει να γυρίσουν γρήγορα σπίτι.

Ο Πρίγκιπας δεν μπορεί να εντοπίσει τη Νατάσα και δίνει εντολή στον Νάσο να πάει στο πατρικό της. Η Βάλια προσπαθεί να αφυπνίσει την Ανθή ότι ο Χρηστίδης την πλησιάζει μόνο από συμφέρον, για να της αποσπάσει πληροφορίες. Η Ανθή πικραίνεται γιατί συνειδητοποιεί πως η Βάλια έχει δίκιο.

Η Μυρτώ περνάει νοσταλγικές στιγμές στη Σύρο, καθώς θυμάται τον πατέρα της και ο Χρήστος τής συμπαραστέκεται. Γρήγορα όμως έρχονται στην επιφάνεια και οι δικές τους κοινές αναμνήσεις και η ατμόσφαιρα φορτίζεται συναισθηματικά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα