Εκτός Eurovision ο Διονύσης Σχοινάς;

Με τέσσερις υποψηφίους έμεινε ο ελληνικός τελικός της Eurovision την μέρα που έληξε η προθεσμία για την υποβολή προτάσεων από της δισκογραφικές: Ο Διονύσης Σχοινάς δεν θα διαγωνιστεί!

Λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό πως την θέση της Τάμτα θα πάρει η νικήτρια του «The Voice», Μαρία Έλενα Κυριάκου, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Διονύσης Σχοινάς δεν θα είναι τελικά υποψήφιος!

Η δισκογραφική εταιρεία θεωρεί τον τραγουδιστή ως τον πλέον ιδανικό για να διεκδικήσει το «χρίσμα» και του έκανε την σχετική πρόταση πριν από περίπου ένα μήνα. Ωστόσο, ο Διονύσης δεν επιθυμεί να πάρει μέρος, παραμένοντας πιστός στις επιτυχημένες live εμφανίσεις του και τις προετοιμασίες για τα νέα του κομμάτια.

Η επίσημη ανακοίνωση των υποψηφίων -που, όπως φαίνεται θα είναι οι Μαρία Έλενα Κυριάκου, Shaya, Θωμαή Απέργη και C:Real- αναμένεται εντός της εβδομάδας, ενώ ο ελληνικός τελικός προγραμματίζεται για τις 3 ή 4 Μαρτίου, αφού στις 12 του ίδιου μήνα λήγει η προθεσμία για την υποβολή των υποψηφιοτήτων.

Θυμίζουμε ότι η Ελλάδα κληρώθηκε να διαγωνιστεί στον α’ ημιτελικό, στις 19 Μαΐου, διεκδικώντας την πρόκρισή της στον μεγάλο τελικό, στις 23 Μαΐου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα