Δικαίωση: Τι θα δούμε σήμερα 29 Ιανουαρίου

Ο Κλέωνας μαθαίνει για το σχέδιο του Θησέα κι αποφασίζει να τον ξεμπροστιάσει. Η Ελένη αποφασίζει να κάνει αίτηση για τη θέση του ψυχιάτρου στο Αστυνομικό τμήμα του Χρηστίδη, κρύβοντάς το από τον ίδιο. Ο Χρήστος επισκέπτεται τη Μυρτώ στο γραφείο της και της εξηγεί πως αποχωρεί από την παράταξη για να επιστρέψει εκείνη, που ήταν και ιδρυτικό μέλος. Εκείνη αντιδρά έντονα αλλά τελικά βρίσκουν μια μέση λύση κι αποφασίζουν να συνεργαστούν.

Η Νατάσσα κυκλοφορεί μεθυσμένη μέσα στην έπαυλη του Ανδρέου και ο Ασίμ προσπαθεί να την συνεφέρει με κάθε τρόπο. Για πρώτη φορά οι άμυνές του πέφτουν και δείχνει το ενδιαφέρον του προς εκείνη. Ο Μάριος πουλάει τον Ντίνο στους μπράβους του Ανδρέου. Η Ανθή μοιράζεται την ανησυχία της με τη Βάλια και της λέει για την υποψία της: η 'Ελλη μπορεί να 'ναι η κόρη της. Η Βάλια, ανήσυχη, αποφασίζει να την παγιδεύσει κάνοντας ένα τεστ DNA εν αγνοία της.

Η Μυρτώ ανακοινώνει στον Θησέα πως θα μείνει στην παράταξη μαζί με τον Χρήστο. Η 'Ελλη αναλαμβάνει να οργανώσει τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου της Μυρτώς και οι δύο κοπέλες έρχονται κοντά. Η Ερμιόνη αποφασίζει να ψάξει τι συμβαίνει με τη Λία. Η Μυρτώ μαθαίνει ότι η Ρέα είναι έγκυος και την πιέζει να της πει την αλήθεια και ν' αποφύγει τη φυλάκιση. Η Βάλια στήνει παγίδα στην 'Ελλη προκειμένου να μάθει αν είναι η κόρη της.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα