Δικαίωση: Τι θα δούμε σήμερα 27 Ιανουαρίου

Η Ανθή προβληματίζεται με τις συμπτώσεις που κυκλώνουν την 'Ελλη κι αρχίζει να αμφιβάλλει ξανά για την ταυτότητά της. Ο Ανδρέου κάνει μια κοινωνική εμφάνιση με τη Νατάσσα, όμως εκείνη πίνει και τον ρεζιλεύει. Η Νατάσσα, πιωμένη, γυρίζει στην έπαυλη και προκαλεί ερωτικά τον Ασίμ, όμως γεύεται για μια ακόμη φορά την απόρριψη.

Ο Θησέας παραδίδει την λάθος έκθεση στον Κλέωνα, που ετοιμάζεται να πέσει στην παγίδα του, ενώ παράλληλα ειδοποιεί τον Περιφερειάρχη. Μόλις η Βάλια μαθαίνει ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Κοτζιά, αρνείται να συμμετάσχει και ζητάει από την 'Ελλη να την ακυρώσει. Οι παραξενιές της Κλαίρης αρχίζουν να προβληματίζουν την Ερμιόνη, ενώ η Λία συγκρούεται ακόμη μια φορά μαζί της. Ο Σάκης προτείνει στον Ανδρέου να πλευρίσουν τον Μάριο και μέσω αυτού να μαθαίνουν τις κινήσεις του Χρηστίδη.

Ο ψυχολογικός πόλεμος που κάνει η Μυρτώ στη Ρέα πιάνει τόπο και η Ρέα λυγίζει. Η Μυρτώ υποψιάζεται ότι η Ρέα είναι έγκυος. Ο Χρήστος αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση του Θησέα και παράλληλα μαθαίνει ότι στην παράταξη συμμετέχει και η Μυρτώ. Ο Γιώργος απειλεί τον Μιχάλη να κρατηθεί μακριά απ' τη Λία. Το κλίμα στην πλατεία Κοτζιά παρασύρει την 'Ελλη που θυμάται τον Νικηφόρο και χάνει τον αυτοέλεγχό της. Για κακή της τύχη, η Ανθή παρακολουθεί.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα