Έκτακτο επεισόδιο! Η Μουρμούρα κατεβαίνει στις εκλογές

Εκλογές χωρίς… μουρμούρα δεν γίνονται. Πως θα μπορούσε να λείπει από την συγκεκριμένη μέρα; Οι πρωταγωνιστές της αγαπημένης μας σειράς δεν ξεχνούν την καθημερινή τους συνήθεια, ακόμα και την ημέρα των εκλογών. Μέσα από ένα έκτακτο επεισόδιο, που θα προβληθεί την Κυριακή 25 Ιανουαρίου, στις 17:15, ο Μηνάς, η Βούλα, ο Ηλίας, η Μαρίνα, η Βάσω και ο Χάρης θα κοντραριστούν και πάλι. Αυτή τη φορά αφορμή θα είναι η… κάλπη.

Ο Ηλίας είναι αποφασισμένος να "μαυρίσει" τον σύντροφο της Ελπινίκης, τον γνωστό κύριο Μίμη, που κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές. Παράλληλα, η Μαρίνα πιάνεται μαλλί με μαλλί έξω από τις κάλπες με μια άλλη ψηφοφόρο…

Η Βάσω θέλει να πείσει τον Χάρη να ψηφίσει το κόμμα του μπαμπά της γιατί ένας βουλευτής θα τον βάλει στο Δημόσιο. Ο Χάρης θέλει να πείσει την Βάσω να ψηφίσει το δικό του κόμμα γιατί οι εκλογές είναι κρίσιμες. Κανείς δεν θα κάνει το χατίρι του άλλου κι η ρεαλίστρια Βάσω θα αναμετρηθεί εκλογικά με τον ιδεαλιστή Χάρη.

Βούλα και Μηνάς έχουν αποφασίσει να μην αποκαλύψουν τι θα ψηφίσουν αυτή τη φορά. Αναποφάσιστοι και οι δύο, προσπαθούν να "ψαρέψουν" ο ένας τον άλλο προκειμένου να μάθουν κάτι παραπάνω που θα τους βοηθήσει να πάρουν μια απόφαση.

Το σενάριο υπογράφουν οι Έλενα Σολωμού, Κωνσταντίνα Γιαχαλή, Παναγιώτης Χριστόπουλος και Άγγελος Χασάπογλου και τη σειρά σκηνοθετούν οι Αντώνης Αγγελόπουλος και Διονύσης Φερεντίνος.

Μουρμουρίζουν οι Αντώνης Αντωνίου, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και Πάνος Βλάχος.
news247

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα