Τα αστέρια του Beverly Hills έβγαλαν μαχαίρια στο twitter!

Τη δεκαετία του '90 ήταν πρότυπο της αδελφικής αγάπης. Τα τηλεοπτικά δίδυμα Μπράντον και Μπρέντα ήταν σαν μία γροθιά, ο ένας ήταν ο φύλακας άγγελος του άλλου…

Ο λόγος για τον Τζέισον Πρίστλεϊ (Jason Priesley) και την Σάνεν Ντόχερτι (Shannen Doherty), τους πρωταγωνιστές του θρυλικού Beverly Hills, που σήμερα όχι μόνο δεν μιλιούνται, αλλά ανταλλάσσουν και υβριστικά μηνύματα μεταξύ τους στα social media!

Αφορμή το βιβλίο- αυτοβιογραφία που έγραψε ο Πρίστλεϊ, στο οποίο δεν αναφέρεται και με τα καλύτερα λόγια στην αλλοτινή συμπρωταγωνίστριά του, αφού την παρουσιάζει σαν ντίβα που διαμαρτυρόταν εντόνως για το φαγητό, τη θερμοκρασία του δωματίου και τα…αυτοκίνητα.

«Δεν μπορούσα να πιστέψω στα αφτιά μου όταν άκουσα τη Shannen να ουρλιάζει λέγοντας" Στείλατε ένα απλό αμάξι να με πάρει και όχι μία λιμουζίνα;". Δεν μπορούσα να καταλάβω αν έκανε πλάκα. Βέβαια αυτό ήταν μόνο η αρχή…», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η Ντόχερτι έγραψε σε μήνυμα της στο Facebook: «Δεν είναι ότι δεν σέβομαι τον Τζέισον ή ότι τον αμφισβητώ. Απλά έχουμε διαφορετικές αναμνήσεις από το παρελθόν. Ήμασταν 18 χρονών, ποιος δίνει σημασία; Για να αναμασάς πράγματα που έγιναν από τότε που ήμασταν 18 χρονών, φίλε, τότε ποιος είναι κολλημένος στα 90s; Πάντως όχι εγώ!».

Επιδεικνύοντας άψογα διαδικτυακά αντανακλαστικά ο Πρίστλεϊ απάντησε άμεσα: «Σε αγαπώ Σάνεν. Mόνο αγάπη έχω για σένα στο βιβλίο μου. Πρέπει να το διαβάσεις. Με παρεξήγησες».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα