Αυτές είναι οι πιο καυτές παρουσιάστριες στον κόσμο

Οι παρακάτω παρουσιάστριες θεωρούνται οι πιο σέξι στον πλανήτη αυτή τη στιγμή μιας και καταφέρνουν να συνδυάζουν μυαλό και εμφάνιση.

Στην κορυφή φιγουράρει η Erin Andrews που έχει ψηφιστεί ως η πιο σέξι παρουσιάστρια της Αμερικανικής τηλεόρασης και είναι εκπρόσωπος της Kraft Foods για την εκστρατεία Καταπολέμησης της Πείνας.

Έχει επίσης συνεργαστεί με τους StubHub υποστηρίζοντας την πρωτοβουλία "Girls Night Out" στο 2011, που δημιουργήθηκε για να ενθαρρύνει τις γυναίκες να παρακολουθήσουν πολλές αθλητικές εκδηλώσεις.

Erin Andrews

 

 


H 36χρονη Αμερικανίδα παρουσιάστρια εργάζεται για το δίκτυο FOX και παρουσιάζει το FOX College Football για το Fox Sports.

Παράλληλα παρουσιάζει το Dancing with the Stars για το ABC εδώ και 4 χρόνια.

Το 2007 και 2008, εύλογα έλαβε τον τίτλο "America’s sexiest sportscaster" από το περιοδικό Playboy.

Robin Meade

Γεννημένη το 1969 στο Ohio των ΗΠΑ, η Robin παρουσιάζει τις ειδήσεις για το HLN. Επίσης παρουσιάζει την ενημερωτική εκπομπή Morning Express.

Ανήκει στο δίκτυο του HLN από το 2001 και έχει γράψει το best seller "Morning Sunshine! How to Radiate Confidence and Feel it too" που είχε κυκλοφορήσει με τους New York Times.

Mirella Grisales

Γεννήθηκε το 1979 στο Μεδεγίν της Κολομβίας. Ήταν σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο το 2007. Δουλεύει για λογαριασμό του Fox Sports αλλά και του Telemundo.

Έχει εμφανιστεί και σε σαπουνόπερες της χώρας της.

Marisol González

Το 2003 ήταν Miss Universe και είχε τον τίτλο της Βασίλισσας της ομορφιάς για το Μεξικό το 2002. Γεννήθηκε το 1983 και είναι ρεπόρτερ στη χώρα της.

Έχει κάνει φωτογραφήσεις για πολλά εξώφυλλα περιοδικών μόδας καθώς και ανδρικών περιοδικών και έχει εμφανιστεί και αυτή σε σαπουνόπερες μεξικανικής παραγωγής.

Σήμερα είναι sport reporter για το Televisa Deportes. Είναι επίσης παντρεμένη με τον ποδοσφαιριστή Ραφαέλ Μάρκες Λούγκο.

Courtney Friel

 

 

Είναι 34 ετών. Αμερικανίδα και αυτή από το Λος Άντζελες, εργάζεται για το KTLA-TV. Έχει περάσει από το Fox 11 και το Fox News Channel καθώς και από άλλα τοπικά δίκτυα.

Έχει κάνει φωτογραφήσεις για το Maxim ενώ παρουσίαζε το World Poker Tour στο Travel Channel.

Megyn Kelly

Γεννημένη στη Νέα Υόρκη, η Kelly είναι σήμερα 43 ετών. Είναι παρουσιάστρια στο Fox News Channel και κάνει πολιτικό σχόλιο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Παλαιότερα παρουσίαζε το America Live. Το περιοδικό Time την έβαλε στη λίστα με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους της χρονιάς.

Είναι παντρεμένη με τον συγγραφέα Douglas Brunt με τον οποίο έχει τρία παιδιά.

Margaret Brennan

Είναι δημοσιογράφος για το CBS. Μισή Ιρλανδέζα και μισή Αμερικανίδα, προτιμάει να κρατάει κρυφή την ηλικία της. Το περιοδικό Maxim την έχει συμπεριλάβει στη λίστα με τις πιο σέξι παρουσιάστριες ειδήσεων στον πλανήτη.

Το 2010 έλαβε το βραβείο Fulbright Award για την κάλυψη των διεθνών ειδήσεων.

Sara Carbonero

Η εντυπωσιακή Sara από το Τολέδο είναι πρώην παρουσιάστρια και αθλητική ρεπόρτερ και το 2010 κατηγορήθηκε ότι έβγαλε "εκτός μάχης" τον Ικέρ Κασίγιας γεγονός που οδήγησε σε ήττα της ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2010.

Είναι αρραβωνιασμένη μαζί του από το 2009.

Rosanna Diane Davison

 

 

Κόρη του μουσικού Κρις Ντε Μπάργκ, ο οποίος έγραψε το τραγούδι "Ροζάνα" για εκείνη. Γεννημένη στο Δουβλίνο, έχει ιστορικό στην πασαρέλα, αφού κατέχει τον τίτλο της μις Ιρλανδία 2003 αλλά και Μις Ευρώπη 2003 και Μις Κόσμος 2003.

Πλέον είναι αθλητική ρεπόρτερ και συνεργάζεται με το κλαμπ της Λίβερπουλ

Laura Esposto

 

Πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια αθλητικών εκπομπών, η πικάντικη Ιταλίδα, δουλεύει στο Milan Channel από το 2007.

wicbi

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα