Aν έλεγε αλήθεια η Φουρέιρα για την καταγωγή της, θα έκανε μεγαλύτερη καριέρα

Την παραδοχή της Ελένης Φουρέιρα ότι κατάγεται από την Αλβανία και δεν έχει μάνα από το Μέτσοβο και πατέρα από το Μεξικό όπως ισχυριζόταν εδώ και χρόνια, σχολίασε η Ειρήνη Παπαδοπούλου, υποστηρίζοντας ότι καταλαβαίνει την συνάδελφό της, αλλά, αν είχε πει την αλήθεια από την αρχή, θα έκανε μεγαλύτερη καριέρα!

Η νεαρή τραγουδίστρια, που συμμετέχει στο φετινό «Dancing With The Stars», γεννήθηκε στο Καζανστάν, κάτι που ουδέποτε έκρυψε, ενώ έχει εξομολογηθεί πως έχει δεχθεί ρατσιστική συμπεριφορά λόγω της καταγωγής της.

«Την νιώθω στο 100% την Ελένη γιατί βίωσα κι εγώ τον ρατσισμό. Εγώ είμαι από Έλληνες γονείς αλλά γεννήθηκα στο Καζακστάν και, όταν ήρθα στην Ελλάδα, σε ηλικία 5 ετών, δεχόμουν ρατσιμό», είπε η Ειρήνη, προσθέτοντας πως στη χώρα μας υπάρχει ρατσιμός, ο οποίος πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει.

Η τραγουδίστρια παραδέχθηκε ότι ένιωθε άσχημα λόγω της συμπεριφοράς των άλλων, αλλά και, παράλληλα, έγινε πιο δυνατή. «Πιστεύω ότι η αλήθεια πάντα είναι καλύτερη από το ψέμα. Την δικαιολογώ απόλυτα την Ελένη, αλλά πιστεύω θα έκανε μεγαλύτερη καριέρα αν έλεγε την αλήθεια», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα