Όρκος Σιωπής: Η τηλεοπτική Στέλλα αποκαλύπτει

Σημαντικές εξελίξεις και ανατροπές θα υπάρξουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Όρκος Σιωπής», που όπως σας ενημερώσαμε, από τη Δευτέρα θα προβάλλεται καθημερινά στις 17:45.

Η Εύη Δαέλη, που υποδύεται τη Στέλλα αποκαλύπτει ποια θα είναι η συνέχεια για τον τηλεοπτικό της χαρακτήρα, αλλά και πως θα αντιδράσει όταν η Αλεξάνδρα της απαγορεύσει τη σχέση της με τον Άγγελο:«η Στέλλα ξαφνιάζεται όταν της απαγορεύουν αυτή τη σχέση, μα πάνω απ’ όλα εκνευρίζεται γιατί φτάνει σε ένα στάδιο που δε μπορεί να καταλάβει γιατί όλοι της λένε πως πρέπει να σταματήσει αυτή τη σχέση. Η ίδια η Αλεξάνδρα, δεν της αποκαλύπτει τους λόγους απλά της αναφέρει την απόσταση και καταλήγει να της πει ότι πρέπει να καταλάβει πως αυτή η σχέση είναι απαγορευμένη. Μετά η Στέλλα μένει λίγο χαμένη στις σκέψεις της» αναφέρει.

Η Εύη Δαέλη, εξομολογείται πως έχει κάποια κοινά με την δεκαοχτάχρονη ηρωίδα που υποδύεται:«η Στέλλα έχει αδυναμία στον πατέρα της, όπως και εγώ, και ερωτεύεται για πρώτη φορά τον Άγγελο» συμπληρώνει.

Όσο για τη στάση του Τόνι, που δημιουργεί πολλά ερωτήματα, η Στέλλα την αψηφά: «η Στέλλα είναι πολύ ερωτευμένη, και όταν είσαι ερωτευμένος, ειδικά σε μία τόσο ευαίσθητη ηλικία, νομίζεις πως ο έρωτας αυτός θα είναι ανίκητος και θα κρατήσει για πάντα. Γι αυτό δε σ’ ενδιαφέρει τίποτα άλλο»

Παράλληλα, μας ενημερώνει και για το τι θα γίνει στα επεισόδια που θα δούμε την επόμενη εβδομάδα, όπου η Στέλλα και η Σάντρα είναι καλεσμένες σ’ ένα πάρτι: «Η Στέλλα θα πήγαινε με τον Άγγελο και η Σάντρα με ένα φίλο του. Όμως η Στέλλα αρρωσταίνει και στο πάρτι γίνονται κάποια πολύ άσχημα πράγματα που αφορούν τη Σάντρα, η οποία μεθάει πολύ και την επόμενη μέρα βρίσκεται στο νοσοκομείο χωρίς να θυμάται το παραμικρό.»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα