Κριτής στο Dancing with the stars ο Λάκης Γαβαλάς

Ο Γιάννης Λάτσιος πρότεινε στον Λάκη Γαβαλά από το παρκέ να περάσει στην καρέκλα του κριτή στον πέμπτο κύκλο του «Dancing with the stars» κι εκείνος φυσικά δέχτηκε

Σύμφωνα με βασικό στέλεχος του καναλιού, η απόφασή τους να εντάξουν τον εκκεντρικό επιχειρηματία στην κριτική επιτροπή έγινε στο πλαίσιο της ανανέωσης της παραγωγής. Τον ρόλο του βέβαια έπαιξε και το ταμπεραμέντο του Λάκη, ο οποίος έχει λατρέψει τη συγκεκριμένη εκπομπή.

Σε κάθε περίπτωση, ο Λάτσιος έψαχνε ένα νέο πρόσωπο που θα έδινε άλλη πνοή στο τραπέζι των κριτών του λαμπερού show, το οποίο όμως θα έπρεπε να έχει ζήσει τη διαδικασία και ως παίκτης. Δηλαδή να ξέρει από πρόβες, να γνωρίζει την τεχνική κάθε χορού, αλλά και να έχει άποψη για όλα -από τα ρούχα μέχρι την κίνηση, τη διάθεση, το στιλ- και να μην έχει πρόβλημα να την εκθέσει, ακόμη κι αν πρόκειται να έρθει σε σύγκρουση με τα άλλα μέλη της κριτικής επιτροπής. Θυμίζουμε ότι στη δεύτερη σεζόν της εκπομπής κάτι ανάλογο είχε γίνει με τη νικήτρια του προηγούμενου κύκλου Ερρικα Πρεζεράκου.

Στις θέσεις τους σαφώς παραμένουν ο Γιάννης Λάτσιος, η Κάτια Δανδουλάκη, ο Αλέξης Κωστάλας και η εγκυμονούσα Γκαλένα Βελίκοβα. Το πολυαναμενόμενο show κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Κυριακή 26 Οκτωβρίου, στις 21.00, με παρουσιάστρια άλλη μία χρονιά τη Δούκισσα Νομικού. Στο πρώτο live δεν θα υπάρξει αποχώρηση, όπως γίνεται συνήθως, αφού είναι αναγνωριστικό τόσο για τα ζευγάρια όσο και για το τηλεοπτικό κοινό.
Οι celebrities κάνουν εντατικές πρόβες, ώστε να είναι πανέτοιμοι και να δείξουν από την αρχή τις... προθέσεις τους, αφού η αλήθεια είναι πως από την πρώτη κιόλας εκπομπή ξεχωρίζουν τα φαβορί, αλλά κι εκείνοι που θα μας απασχολήσουν στη συνέχεια με την πληθωρική τους προσωπικότητα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα