"Η Σπυροπούλου είναι 25άρα αλλά παριστάνει με το ζόρι την 50άρα"

Η γνωστή τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά, μίλησε ανοιχτά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε συνέντευξη της σε τηλεοπτικό περιοδικό.

«Αν θέλεις να μιλήσουμε καθαρά για το όνομα "Κωνσταντίνα Σπυροπούλου", θα σου πω χωρίς καμία κακία και κανέναν ενδοιασμό και αφήνοντας εντελώς πίσω τα προσωπικά, τα οποία σε διαβεβαιώνω ότι δεν με αφορούν καθόλου, ότι είναι ένα παιδί που ενώ είναι εικοσιπέντε χρονών, θέλει να κάνει την πενηντάρα για δικούς της λόγους, προσωπικούς», είπε, ειλικρινής όπως πάντα η κυρία Γκολεμά και συνέχισε:

«Εμφανίζεται στην εκπομπή το Σάββατο στις 11 το πρωί με τα χρυσαφικά της, τα πλουμιστά της, τα τακούνια της... αντί να φοράει ένα μπλου τζιν και να δείξει ότι είναι μια νέα κοπέλα εικοσιπέντε χρονών. Τώρα αυτό το εξωτερικό συνοδεύεται κι από άλλα εσωτερικά. Η τηλεόραση είναι ένα σχολείο το οποίο πρέπει να μάθεις. Δεν θα το μάθεις, αν σου χαϊδεύουν τ' αυτιά για συγκεκριμένους λόγους και δεν θα μπορέσεις να κάνεις επιτυχία, αν για λόγους που εσύ ξέρεις, έχεις σπείρει το φόβο και τον τρόμο στους ανθρώπους με τους οποίους δουλεύεις. Πιστεύω ότι εάν η κυρία Σπυροπούλου είχε γίνει "ένα" με την ομάδα της – γιατί η επιτυχία εξαρτάται από την ομάδα- δεν θα είχε κανέναν λόγο και δεν θα περνούσε αυτή τη δυσκολία, που είμαι σίγουρη ότι την τραβάει».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα