Τρεις παίκτες ελληνικών ριάλιτι πάνε στην Eurovision

Μέσω… Αυστρίας «κυνηγούν» το όνειρο τρεις παίκτες από ελληνικά μουσικά ριάλιτι, που συμμετέχουν στον διαγωνισμό για τον εκπρόσωπο της Κύπρου στην Eurovision του 2015!

Στη λίστα με τους 60 συμμετέχοντες στον εθνικό τελικό της Κύπρου βλέπουμε τα ονόματα του Γιούρι Μελίκοβ και της Αίμιλης Χαραλάμπους από το «The Voice», αλλά και έναν παλιό μας γνώριμο, τον Χοβίκ, που είχε πάρει μέρος στο «X Factor» το 2009!

Στην «κούρσα» συμμετέχει, αλλά ως δημιουργός, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, που «υπογράφει» το τραγούδι «Magic» και έχει πάρει μέρος στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού το 1996, το 2002 και το 2005.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η Κύπρος, που επιστρέφει στην Eurovision μετά από ένα χρόνο απουσίας λόγω της οικονομικής κρίσης, θα επιλέξει το τραγούδι που θα στείλει τον Μάιο στη Βιέννη μέσα από ανοικτό διαγωνισμό. Ο/η εκπρόσωπος της χώρας στη φετινή διοργάνωση θα επιλεγεί την 1η Φεβρουαρίου, μετά από μια σειρά εκπομπών στην οποία θα πάρουν μέρος οι 60 υποψήφιοι και θα θυμίζει τα τηλεοπτικά talent shows!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα