Κατερίνα Καραβάτου: Συντετριμμένη μετά την απώλεια του πατέρα της

Η γνωστή παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου περνά δύσκολες ώρες μετά την απώλεια του πατέρα της. Η παρουσιάστρια  πληροφορήθηκε διά τηλεφώνου από την μητέρα της  την Κυριακή το πρωί  ενώ ετοιμαζόταν να μεταβεί στο στούντιο για τη  νέα της εκπομπής  στο κανάλι «Ε», «Στα Καλά Καθούμενα», που συμπαρουσιάζει με το σύζυγο της Κρατερό Κατσούλη.

Η αγαπημένος της πατέρας έχασε τη μάχη  που έδινε τη δική του με τον καρκίνο έσπευσε στη γενέτειρα της για το στερνό αντίο.

Στο πλευρό της πάντα ο σύζυγος της Κρατερός Κατσούλης που γνωστοποίησε την είδηση του θάνατου του πατέρα της Κατερίνας του μέσω twitter, κάθώς επίσης και την ακύρωση της εκπομπής της Κυριακής. Για την Κατερίνα Καραβάτου αυτή η απώλεια ήταν ξαφνική και θλιβερή, την ώρα που το νέο της επαγγελματικό βήμα στο «Ε», μαζί με τον σύζυγό της, δείχνει ευοίωνο. Τα ποσοστά που συγκέντρωσε το πρώτο Σαββατοκύριακο μετάδοσης ήταν πολύ ικανοποιητικά, αλλά και το περασμένο Σάββατο, έκαναν όλους τους συνεργάτες να χαμογελούν, αφού άγγιξαν το 16,2, με το «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» να ακολουθεί με 11,5.

karavatou mana

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα