iLoveTV: Πως θα βλέπουμε τις σειρές που αγαπάμε;

Οι Αττικές Εκδόσεις συμπράττουν με τη Wind και προσφέρουν στους συνδρομητές της εταιρείας τηλεπικοινωνιών δωρεάν πρόσβαση για ένα μήνα στην υπηρεσία iLoveTV: μια διαδικτυακή πύλη στον κόσμο των τηλεοπτικών σειρών.

Είναι η πρώτη υπηρεσία στην Ελλάδα που δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης τηλεοπτικών σειρών αποκλειστικά μέσα από το Internet. Περιλαμβάνει ολοκληρωμένες δημοφιλείς σειρές, τις οποίες μπορεί να παρακολουθήσει κανείς στον υπολογιστή, στο laptop ή στην τηλεόραση χωρίς διαφημίσεις όποια ώρα θέλει, όπου κι αν βρίσκεται, με μια χαμηλή μηνιαία συνδρομή. Αρκεί να διαθέτει σύνδεση στο Internet και ηλεκτρονικό υπολογιστή.


Η προσφορά που "γεννά" η συμφωνία Aττικών Εκδόσεων-Wind δεν τελειώνει στη δωρεάν παροχή. Μετά το τέλος του πρώτου μήνα, οι συνδρομητές της Wind θα μπορούν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν την υπηρεσία με σημαντική έκπτωση μέσω των εμπορικών πακέτων της εταιρείας τηλεπικοινωνιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αντίστοιχες πρωτοποριακές υπηρεσίες διεθνώς παρουσιάζουν σημαντική και διαρκώς αυξανόμενη απήχηση στο ευρύ κοινό. Είναι χαρακτηριστικό ότι αντίστοιχες υπηρεσίες παροχής διαδικτυακών συνδρομητικών υπηρεσιών στην Αμερική αλλά και σε πολλές χώρες της Ευρώπης έχουν βάση πολλών εκατομμυρίων συνδρομητών, όπως για παράδειγμα η αμερικανική Netflix (η οποία είναι εισηγμένη στο Nasdaq) η οποία αγγίζει τους 35 εκατ. πελάτες και ξεπερνάει κατά πολύ τη συνδρομητική βάση τόσο καλωδιακών όσο και δορυφορικών δικτύων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αττικές Εκδόσεις προσανατολίζονται και στην παραγωγή ελληνικού περιεχομένου σειρών προκειμένου να προσφέρουν στο κοινό πρωτότυπο περιεχόμενο. Ήδη η εταιρεία συμμετέχει στη χρηματοδότηση ελληνικής σειράς, αποκτώντας τα δικαιώματα πρώτης προβολής για το διαδίκτυο σε τηλεοπτική παραγωγή που υλοποιείται αυτή τη στιγμή από τον τηλεοπτικό σταθμό Star και το κυπριακό κανάλι Sigma.

Αυτή τη στιγμή το iLoveTV παρέχει ελληνικές, αμερικάνικες, ευρωπαϊκές, λατινοαμερικάνικες και τούρκικες σειρές. Ειδικότερα, η ελληνική σειρά που παρουσιάζεται είναι ο Όρκος Σιωπής (πρόκειται για νέα σειρά σε πρώτη προβολή).

Αμερικάνικες σειρές: Boss, Crash, Wildfire, Magic City, Mad Men, Spartacus, The White Queen, Cedar Love, Weeds.

Ευρωπαϊκές: Gomorrah, Borgia, Grand Hotel,Οργάνωση «Σαλαμάνδρα», Hotel Adlon,Πάθος στην Τοσκάνη, Rossella – Αγώνας Επιβίωσης, Οικογένεια Rheinberg, Αμαρτία και Ντροπή, Pupetta-Μια θαρραλέα Γυναίκα, Δυο Ελεύθερες Γυναίκες.

Τούρκικες: Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής, Karadayi, Hatirla, Ένα Αστέρι Γεννιέται,Κρυμμένες Αλήθειες, Sila, Adanali, Μοιραίος Ερωτας και Son,

Λατινοαμερικάνικες: La Reina Del Sur, Mi Pecaco, Μια Καμαριέρα στο Μανχάταν, Marimar, Απαγορευμένο Πάθος, Lalola, Αγάπη και Δάκρυα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα