Σκορδά - Λιάγκας: Απογειώνονται για την τηλεθέαση!

Η ελληνική τηλεόραση απέκτησε το «Top Gun» της, με τους δικούς της μάχιμους πιλότους.
Τη χολιγουντιανή ταινία των 80s «ζωντάνεψε» την περασμένη Δευτέρα η ομάδα του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 για τις ανάγκες του νέου τρέιλερ της εκπομπής. Ολοι οι συντελεστές του ψυχαγωγικού πρωινού μαγκαζίνο ήταν από τις 9.00 το πρωί μέχρι στις 3.00 μετά το μεσημέρι στη Βάση Ελικοπτέρων Ναυτικού, στον Μαραθώνα, όπου υποδύθηκαν τους έμπειρους πιλότους, έτοιμους να αναχαιτίσουν τον «εχθρό».

Εξάλλου, και στο αντίπαλο στρατόπεδο οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις, με τον Μάρκο Σεφερλή και την Ελενα Τσαβαλιά να ετοιμάζονται να ριχτούν στη μάχη της τηλεθέασης. Το πρωινό του Μega αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές Οκτωβρίου, ενώ η παρέα του ΑΝΤ1 θα είναι στον αέρα στις 29 Σεπτεμβρίου. Η ενδυματολόγος του «Dancing with the stars» Ελενα Παπανικολάου είχε πάρει τα μεγέθη όλων των συνεργατών, βρήκε τις κατάλληλες στολές και τους έντυσε μοναδικά, ώστε από σήμερα το τρέιλερ να... προσγειωθεί στις οθόνες μας.

Ο σκηνοθέτης της εκπομπής Κώστας Τριπίλας, ο οποίος έβαλε και τη δική του πινελιά, έκανε θαύματα με την κάμερά του, καθώς «έπιασε» τη στιγμή που απογειωνόταν ένα ελικόπτερο (με την πολύτιμη βοήθεια βέβαια των αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού), ενώ η παρέα των τηλεοπτικών πιλότων του ΑΝΤ1 περπατούσε στον διάδρομο. Και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό.

Ομάδα μακιγιέρ, κομμωτών και ενδυματολόγων είχε φτάσει από νωρίς στη βάση στον Μαραθώνα για να ντύσει τους δύο κεντρικούς παρουσιαστές, τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά και όλη την ομάδα: τη Λίτσα Πατέρα, την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, τη Σάσα Σταμάτη, τον Θέμη Γεωργαντά, τη Μαίρη Συνατσάκη, τον Κώστα Δόξα, τον Αρη Καβατζίκη και τον Σπύρο Σούλη.

Τις εντυπώσεις έκλεψε η Φαίη, η οποία πόζαρε σαν μοντέλο παίζοντας με τα aviator γυαλιά ηλίου της, ενώ ο σύζυγός της Γιώργος Λιάγκας δεν σταμάτησε στιγμή να την πειράζει. Εννοείται, φυσικά, πως δεν έλειψαν τα πειράγματα μεταξύ των συνεργατών, με τον «νέο» Κώστα Δόξα να... πρωτοστατεί, αφού, όπως είχε δείξει και με τη συμμετοχή του στο «Your face sounds familiar 2», είναι ένας άνθρωπος με αστείρευτο χιούμορ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα