Η Ζήνα πολέμησε στην... Αμφίπολη!

Οι ανασκαφικές δραστηριότητες στον αρχαίο τάφο της Αμφίπολης συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, ωστόσο τα... τηλεοπτικά αρχεία αποδεικνύουν πως στην πάλαι ποτέ πόλη των Εννέα Οδών πολέμησε η πιο ισχυρή πριγκίπισσα της αρχαιότητας, η τηλεοπτική Ζήνα!

Στην άκρως επιτυχημένη αμερικανική σειρά Ζήνα, η οποία αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους και έκανε μεγάλη επιτυχία και στη χώρα μας, υπάρχει ένα επεισόδιο στο οποίο η δυναμική πριγκίπισσα πολεμά στην αρχαία Αμφίπολη!

Πρόκειται για το 14ο επεισόδιο της 5ης σεζόν της σειράς, το οποίο ονομάζεται "Amphipolis Under Siege", δηλαδή Η Αμφίπολη υπό πολιορκία!

Στο επεισόδιο αυτό, λοιπόν, η Ζήνα, μαζί με την πιστή της σύμμαχο και συμπολεμίστρια Γαβριέλλα, καταφθάνουν στην Αμφίπολη, όπου οι χωρικοί αποφασίζουν να αντιμετωπίσουν τη θεά Αθηνά, της οποίας ο στρατός έχει θέσει υπό πολιορκία την πόλη της Μακεδονίας!

Στο youtube υπάρχουν video τόσο με ολόκληρο το επεισόδιο, όσο και με απομονωμένες σκηνές, μία εκ των οποίων η τελευταία μάχη της Ζήνας με την αντίπαλό της.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα