Κλεμμένα Όνειρα: Τι θα γίνει στη συνέχεια; Αποκάλυψη

Σήμερα ο Δημήτρης Αρβανίτης βρέθηκε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού και μίλησε για τα νέα επεισόδια της σειράς «Κλεμμένα Όνειρα».

«Αυτό που κάνουμε στο καινούριο κομμάτι των «Κλεμμένων Ονείρων», είναι ότι για πρώτη φορά στην Ελλάδα κάνουμε ένα πραγματικό σπιν -απ. Κάνουμε δηλαδή αυτό που κάνουν οι περισσότερες σειρές στο εξωτερικό» είπε και αποκάλυψε για τη σειρά:

«Είναι πολύ σημαντικό ποιος πυροβολεί. Η ίντριγκα είναι στημένη πιο νωρίς, όταν θα το δείτε θα καταλάβετε γιατί έχετε ακούσει τι θα συμβεί αλλά είναι έτσι κρυμμένο... Οι τηλεθεατές θα απολαύσουν στο πρώτο επεισόδιο, όταν ξεκινήσει προς το Δεκέμβριο, ένα διπλό επεισόδιο πολύ μεγάλο, το οποίο είναι γύρο στη μιάμιση ώρα, το οποίο είναι το τέλος του πρώτου κύκλου και η αρχή του επόμενου. Θα δουν όλους τους ήρωες που μπαίνουν στη σειρά σε ένα επεισόδιο και όλους τους ήρωες που έχουν συνηθίσει και αγαπάν στο ίδιο επεισόδιο. Αυτό λοιπόν είναι μια ταινία που θα παιχτεί πολύ δυνατά και θα φτιάξει το κοινό να δει για ποιο λόγο κάνουμε το σπιν απ.»

«Όταν τράβηξα το φινάλε της σειράς, τράβηξα τρία φινάλε για να μην ξέρουν τι γίνεται με τον Μαλτέζο, πρώτα ήταν στο δικαστήριο και είδαν ένα φινάλε, μετά τους έβγαλα όλους έξω και τράβηξα ένα δεύτερο φινάλε και το τρίτο το τράβηξα μόνος μου με έναν οπερατέρ. Κανένας δεν ξέρει τι θα συμβεί. » κατέληξε ο σκηνοθέτης!

dete.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα