Μπρούσκο: Aπαντήσεις στα ερωτήματα που άφησε αναπάντητα

Με απαντήσεις στα ερωτήματα που άφησε αναπάντητα, ο πρώτος κύκλος του Μπρούσκο θα ξεκινήσει η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 την επόμενη σεζόν.

Μπορεί ο Πάτροκλος να κρύβεται πίσω από την απαγωγή της Μελίνας όπως όμως θα προκύψει στη συνέχεια, υπάρχει «εγκέφαλος» που διοργάνωσε την όλη «επιχείρηση». Και ενώ όλες οι υποψίες πέφτουν κατά κύριο λόγο στον Σήφη και κατά δεύτερο στην Ευριδίκη, θα αποκαλυφθεί πως τρίτο πρόσωπο κρύβεται πίσω από την απαγωγή της κοπέλας, όπως επίσης και ότι το κίνητρο του Πάτροκλου δεν ήταν μόνο οικονομικό...

Στο μεταξύ, ο Μάρκος και η Δάφνη δεν προλαβαίνουν να χαρούν τον ερχομό της κόρης τους καθώς ο επιχειρηματίας θα συλληφθεί και θα πληρώσει για τις αμαρτίες του παρελθόντος.

Αλλωστε, ο πρώτος που θέλει να τον δει να καταστρέφεται είναι ο Διαμαντής, που ποτέ δεν μπόρεσε να αποδεχθεί πως η Δάφνη τον άφησε για έναν άλλον άντρα.

Από την πλευρά της, εκείνη βρίσκεται στα πρόθυρα κατάρρευσης και κλείνεται στον εαυτό της. Και εκεί που όλα φαίνεται να έχουν τελειώσει, ο πατέρας του Σήφη και της Αναστασίας, ο Παύλος Γιαννακάκης, που έχει επιστρέψει, όχι μόνον αποφασίζει να βοηθήσει τον Μάρκο, αλλά τον αποφυλακίζει και στη συνέχεια του προτείνει να συνεργαστούν και επαγγελματικά. Ολο αυτό το θέμα ταράζει ιδιαίτερα τον Σήφη και δημιουργεί νέα ρήξη.

Στο μεταξύ, τα αποτελέσματα του DNA φθάνουν στα χέρια του Διαμαντή και συνειδητοποιώντας πως έχει δύο γιους, τον Νεκτάριο και τον Πάτροκλο, δεν ξέρει πως να διαχειριστεί την κατάσταση. Οταν το μυστικό αποκαλυφθεί, θα υπάρξουν έντονες αντιδράσεις, κυρίως από τον Νεκτάριο, που θα στραφεί κατά πάντων.

Στο καστ της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, που υπογράφει η Βάνα Δημητρίου σε σκηνοθεσία Ανδρέα Γεωργίου μπαίνει ο αδελφός του σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή, Κρίστοφερ Γεωργίου.

Ο νεαρός ηθοποιός, που στην Ελλάδα είδαμε στο «Βαλς με Δώδεκα Θεούς», θα υποδυθεί τον Χρήστο, έναν νεαρό υπάλληλο που προσλαμβάνει στο Οινοποιείο ο Αχιλλέας και σύντομα κερδίζει την εμπιστοσύνη του και γίνεται το δεξί του χέρι. Ομως στην ουσία πρόκειται για έναν αριβίστα και ματαιόδοξο άνθρωπο που στην πορεία θα προκαλέσει πολλά προβλήματα στην οικογένεια των Ματθαίων.

Οπως θα δούμε στην εξέλιξη της σειράς, ο Χρήστος θα προχωρήσει σε σχέση με την Ευριδίκη η οποία για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό της με τον Αχιλλέα βλέπει τη ζωή της πιο αισιόδοξα σύντομα όμως και πάλι θα απογοητευτεί.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα