Η Μανωλίδου θα παρουσιάσει τον Εκατομμυριούχο;

Πριν από λίγους μήνες η Ευγενία Μανωλίδου έφερε στον κόσμο τον δεύτερο καρπό του έρωτά της με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Αν και τον τελευταίο καιρό η μαέστρος και παρουσιάστρια έχει επιλέξει να μείνει εκτός τηλεόρασης, έχει δεχτεί κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις.

Μία εξ αυτών, ήταν και από τον ΣΚΑΪ, για να αναλάβει την παρουσίαση του παιχνιδιού «Ποιος Θέλει Να Γίνει Εκατομμυριούχος».

Η Ευγενία Μανωλίδου μίλησε γι’ αυτό το γεγονός σε πρόσφατη συνέντευξή της λέγοντας: «Η πρόταση για το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Δυστυχώς, τα γυρίσματα θα ήταν καθημερινά, πολύ­ωρα και απογευματινά. Ως εκ τούτου, για πολλούς μήνες, δεν θα έβλεπα τα παιδιά μου παρά μόνο τα Σαββατοκύριακα, κάτι αδιανόητο για μένα, ειδικά στο ξεκίνημα μιας καινούριας σχολικής χρονιάς. Επι­πλέον, θα αναγκαζόμουν να κόψω και το θηλασμό του μωρού. Συνεπώς, ήταν αδύ­νατον να προχωρήσω. Η αλήθεια είναι ότι μου γίνονται προτάσεις. Δεν έχω προ­χωρήσει με κάτι, γιατί είχα την ανάγκη να αφιερωθώ στη μουσική μου, όμως χαίρο­μαι που με σκέφτονται ακόμα. Ξέρεις, όλο το κομμάτι της τηλεόρασης ήταν κάτι που πέρασε από πάνω μου και έφυγε. Όμως, έμεινε η επικοινωνία με τον κόσμο. Έρχονται και με πιάνουν στο δρόμο και μου μιλούν ακόμα, σαν να εί­μαι δικός τους άνθρωπος. Από εκεί και πέρα, δεν ξέρω αν θα κάνω κάτι νέο τη­λεοπτικά, το σκέφτομαι. Η εποχή είναι δύσκολη και εμείς ζούμε από τις δου­λειές μας. Υπάρχουν οι ανάγκες των παι­διών, της οικογένειας, έτσι αρχίζεις και το σκέφτεσαι ακόμα πιο σοβαρά».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα