Η "Δικαίωση" ξεκίνησε από την αρχόντισσα των Κυκλάδων

3, 2, 1, κλακέτα, πάμε». Η φωνή του Δημήτρη Αρβανίτη βρήκε... δικαίωση. Πάνω από 70 άτομα, ηθοποιοί και συνεργείο, έχουν αναστατώσει ευχάριστα την αρχόντισσα των Κυκλάδων, τη Σύρο. Από την περασμένη εβδομάδα ο σκηνοθέτης και οι ηθοποιοί Νίκη Παλληκαράκη, Γιάννης Καρατζογιάννης, Κάτια Νικολαΐδου και Αννα Μιχαήλου έχουν... κατασκηνώσει στην Ερμούπολη, για τη νέα σειρά του Mega «Δικαίωση».

 

Η πλατεία Μιαούλη ήταν ένας από τους πρώτους σταθμούς της τηλεοπτικής παραγωγής. Το συνεργείο και οι πρωταγωνιστές της σειράς γύρισαν τον χρόνο πίσω και μας μετέφεραν στο 1992, έτος όπου αρχίζει να ξετυλίγεται η ιστορία και να βγαίνουν στο φως έρωτες, πάθη, μίση και ένοχα μυστικά. Το δημαρχιακό μέγαρο του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης, με τα δικαστήρια έχει φυσικά την τιμητική του. Σύμφωνα με το σενάριο, η σύζυγος της πλούσιας οικογένειας (Νίκη Παλληκαράκη) συνοδευόμενη από την οικονόμο της (Αννα Μιχαήλου) κατεβαίνουν τα σκαλιά του δημαρχείου, μετά την εκδίκαση μιας σημαντικής υπόθεσης. Οι δημοσιογράφοι τις παρακαλούν για μία δήλωση, ενώ εκείνες αποφεύγουν τα μέσα ευγενικά.

 

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων επιστρατεύτηκε ένα παλαιό αστυνομικό όχημα, πλάνα γυρίστηκαν στις περιοχές Νησάκι και Βαπόρια, στο καταπληκτικό από πλευράς αρχιτεκτονικής ιστορικό θέατρο Απόλλων αλλά και στο πλοίο «AQUA UEWEL».

 

Στη σειρά συμμετέχουν επίσης οι Αλέξανδρος Σταύρου, Κλέων Γρηγοριάδης, Κωνσταντίνα Κλαψινού, Ευαγγελία Συριοπούλου, Βίκυ Κάβουρα, Δημήτρης Μαύρος, Δημήτρης Γκουτζουμάνης και, σύμφωνα με τον Δημήτρη Αρβανίτη, θα συμμετέχουν και ερασιτέχνες ηθοποιοί της Σύρου.

 

Το επόμενο ραντεβού της παραγωγής με το πανέμορφο νησί θα δοθεί τον Σεπτέμβριο. Η σειρά θα ολοκληρωθεί σε 72 (διπλά, διάρκειας 90 λεπτών) επεισόδια, θα αρχίσει να προβάλλεται από τον Οκτώβριο στη βραδινή ζώνη δύο φορές την εβδομάδα (Τρίτη και Πέμπτη).

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα