Ποιος θα αντικαταστήσει τον Νίκο Μουτσινά στον Alpha;

Με χίλιους τρόπους θέλουν να «δέσουν» στη μεσημεριανή ζώνη τον Σωτήρη Καλυβάτση. Ο κωμικός ηθοποιός έχει αρχίσει συζητήσεις με τον Alpha ώστε να αναλάβει τη δύσκολη ζώνη του μεσημεριανού, ακριβώς μετά την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Ο Καλυβάτσης με το που τελείωσε τη θεατρική του περιοδεία με την παράσταση «Hangover» έφυγε αμέσως για διακοπές -και αυτή τη φορά χωρίς το σκάφος του- και μετά τις 15 Αυγούστου, όταν θα επιστρέψει στην Αθήνα, θα ανηφορίσει για την Κάντζα. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, θα συναντηθεί με τον διευθυντή προγράμματος Τζώνη Καλημέρη προκειμένου να μιλήσουν για ένα μεσημεριανό «ζωντανό» μαγκαζίνο, το οποίο θα πάρει τη θέση του επιτυχημένου «Δέστε τους», που παρουσίαζαν ο Νίκος Μουτσινάς, η Κατερίνα Καινούριου και η Μαρία Ηλιάκη.

Το θέλει πολύ


«Με τον Alpha είμαι σε συζητήσεις από τον χειμώνα για πολλά πράγματα. Η αρχή έγινε με το "Διά ταύτα" του Λάκη Λαζόπουλου και με το "Αλ Τσαντίρι Νιουζ". Μακάρι να ευοδωθεί η συνεργασία μας και να έχει μια ωραία κατάληξη. Την τηλεόραση την αγαπάω. Για μένα η μικρή οθόνηείναι ένα αμιγώς ψυχαγωγικό μέσο που μπορεί να δώσει μεγάλη χαρά στον κόσμο, ειδικότερα αυτή την περίοδο που οι Ελληνες λόγω της οικονομικής κρίσης ζουν σε συνθήκες εθνικής κατάθλιψης» λέει στην «Espresso» ο Σωτήρης Καλυβάτσης και συμπληρώνει: «Αυτό που θέλω να δώσω είναι γέλιο, όπως έκανα πάντα δηλαδή και μέσα από τις σατιρικές εκπομπές και από το θέατρο. Λίγη υπομονή και μετά τον Δεκαπενταύγουστο θα σας έχω νέα».

Οσο για την κριτική που ενδέχεται να δεχτεί, ο ηθοποιός είναι ξεκάθαρος: «Η αλήθεια είναι ότι μια καθημερινή ζωντανή εκπομπή ενέχει μεγαλύτερη έκθεση και κριτική. Θα πέσουμε, θα κολυμπήσουμε και αυτό που είναι να γίνει, θα γίνει. Το θέμα είναι ότι υπάρχει θετική διάθεση, κέφι και πολλές ιδέες για να περάσουμε καλά. Εύχομαι να τα βρούμε με τον σταθμό» επισημαίνει.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα