Digea: Ρυθμίστε πάλι τα κανάλια της τηλεόρασης

Σύμφωνα με την υπεύθυνη εταιρεία για τη μετάβαση στην ψηφιακή τηλεόραση, DIGEA, θα είναι η τελευταία φορά που θα χρειαστεί να ρυθμίσουμε τα κανάλια του δέκτη μας.
Αυτό θα ισχύει τουλάχιστον για τους κατοίκους  Αττικής ή Εύβοιας και των παραπλήσιων περιοχών. Αυτό γιατί από τα ξημερώματα της 1ης Αυγούστου θα αλλάξουν και πάλι οι συχνότητές τους. Δηλαδή θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο «περιοχικό» switch-off του αναλογικού σήματος όπου 11 κέντρα εκπομπής, μεταξύ των οποίων και η «Πάρνηθα», τα οποία εκπέμπουν αναλογικά στην Αττική και την Εύβοια, θα περάσουν οριστικά στην ψηφιακή εποχή.
Τα κέντρα εκπομπής «Υμηττός» και «Αίγινα», που μεταδίδουν ήδη ψηφιακά τηλεοπτικό πρόγραμμα, θα εκπέμπουν πλέον σε νέες συχνότητες.
Η είδηση (και η μικρή αναστάτωση) αφορά τους τηλεθεατές του νομού Αττικής, του Αργοσαρωνικού, της κεντρικής και νότιας Εύβοιας και των βορειοδυτικών ακτών των Κυκλάδων. Εκείνους, δηλαδή, που λαμβάνουν σήμα από τα κέντρα εκπομπής: Υμηττός, Πάρνηθα, Αίγινα, Ανάβυσσος, Οχθωνία, Πράσινο, Χαλκίδα, Αυλώνας, Βάρη, Στύρα, Λαύριο, Σούνιο, Νέα Μάκρη.
Περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση www.digea.gr, όπου μπορείτε να δείτε και τη διαδικασία συντονισμού στην τηλεόραση ή τον αποκωδικοποιητή σας.
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα