Παπακαλιάτης: Επιστρέφει στο σινεμά, με 3 ερωτικές ιστορίες

Δυόμισι χρόνια μετά το «Αν» ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στο σινεμά με τρεις διαφορετικές ιστορίες βασισμένες στον έρωτα.

 

Μετά την εμπορική επιτυχία του «Αν», ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αναζητούσε το κατάλληλο σενάριο για την επιστροφή του στις κινηματογραφικές αίθουσες.

 

Μόλις πριν από λίγους μήνες κατέληξε στο story της νέας του ταινίας και μάλιστα προκειμένου να το τελειοποιήσει πραγματοποίησε επαγγελματικό ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες.

 

Στη νέα του δραματική ταινία, ο Χριστόφορος ασχολείται και πάλι με τις ερωτικές σχέσεις δοσμένες μέσα από ένα διαφορετικό οπτικό πρίσμα.

 

Τρεις διαφορετικές ιστορίες αγάπης και πάθους δείχνουν αρχικά τελείως ασύνδετες μεταξύ τους, όμως αποκτούν κοινό φινάλε με έντονο τα στοιχεία έκπληξης και της ανατροπής.

 

Ηθοποιοί από τη Συρία, την Ευρώπη αλλά και την Αμερική θα συναντηθούν δραματουργικά με τους κεντρικούς Ελληνες πρωταγωνιστές της νέας -προς το παρόν ατιτλοφόρητης- ταινίας προκειμένου να αφηγηθούν τις ερωτικές ιστορίες που γεννιούνται ανάμεσα σε Ελληνες και ξένους πολίτες στην Ελλάδα του σήμερα. Την Ελλάδα της κρίσης, της αβεβαιότητας αλλά και της ελπίδας για ένα καλύτερο μέλλον.

 

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για μία ακόμη φορά γράφει, σκηνοθετεί και παράλληλα πρωταγωνιστεί.

 

Αλλωστε, όπως είχε δηλώσει λίγο μετά την πρεμιέρα της πρώτης του ταινίας: «Μεγάλο μου όνειρο είναι το «Αν» να γίνει μια γερή βάση για τις επόμενες ταινίες και να έχει διάρκεια και μέλλον κι εκτός της χώρας μου».

 

Τα γυρίσματα του πρώτου μέρους της νέας ταινίας έχουν ήδη ξεκινήσει ενώ τα υπόλοιπα της ερωτικής τριλογίας θα οπτικοποιηθούν προς το τέλος του Σεπτέμβρη με πιθανά κάποια εξωτερικά γυρίσματα στην πανέμορφη Βοϊδοκοιλιά στη δυτική πλευρά της Μεσσηνίας.

 

Πρωταγωνιστές της πρώτης ερωτικής ιστορίας είναι ο Μηνάς Χατζησάββας, η πρωτοεμφανιζόμενη Νίκη Βακάλη και ο Tawfeek Barhom ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί το καστ και των υπόλοιπων ιστοριών της ταινίας.

 

ΠΗΓΗ: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα