Η Τρέμη έφυγε, η Στάη έρχεται;

Η Ολγα Τρέμη έφυγε από το Mega, ενώ οι φήμες θέλουν την Ελλη Στάη να έρχεται. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μέτοχοι του Μεγάλου καναλιού (ειδικότερα η πλευρά του Γιώργου Μπόμπολα) επιθυμούν να φέρουν στη θέση της «σιδηράς κυρίας των ειδήσεων» την Ελλη Στάη, ώστε να αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου του καναλιού από το φθινόπωρο! Κι αυτό διότι οι πολιτικές εξελίξεις είναι τόσο «καυτές», καθώς το σενάριο των πρόωρων εκλογών παίζει καθημερινά στην πολιτική ατζέντα, που το πρόσωπο το οποίο θα βρεθεί στο «τιμόνι» των ειδήσεων πρέπει να έχει άριστη επαγγελματική επάρκεια και κύρος. Ετσι, οι επιλογές που έως τώρα έχουν προταθεί, όπως αυτές της Μαρίας Σαράφογλου και της Ράνιας Τζίμα, φαντάζουν ελλιπείς μπροστά στη δύσκολη πολιτική επικαιρότητα.

Η Ελλη Στάη είναι το πρόσωπο που εμπιστεύονται πολλά στελέχη στο κανάλι της Μεσογείων και θεωρούν ότι -λόγω της εμπειρίας της στην ενημέρωση και στα δελτία ειδήσεων- θα δώσει μια νέα ώθηση στην πορεία του σταθμού.

«Εξτρά μπόνους»

Και μόνο το γεγονός ότι η Ελλη Στάη ήταν η δημοσιογράφος που εκφώνησε το τελευταίο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ στις 11 Ιουνίου του 2013, αποχωρώντας έκτοτε διακριτικά από τη μικρή οθόνη, ασχολούμενη μόνο με την ιστοσελίδα της, δίνει ένα «εξτρά μπόνους» προσμονής στον τηλεθεατή, ώστε να καθίσει να την παρακολουθήσει σε ένα άλλο τηλεοπτικό «μετερίζι». Να πούμε ότι η σχέση της Ελλης Στάη με το Mega έχει περάσει από πολλά κύματα. Κατά καιρούς έχουν φιλοξενηθεί εκεί διάφορες εβδομαδιαίες πολιτικές εκπομπές της, αλλά ποτέ δεν ευοδώθηκε η συνεργασία της με το τμήμα ειδήσεων, σε αντίθεση με άλλα ιδιωτικά και κρατικά κανάλια.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα