Πώς ψήφιζε η επιτροπή της Eurovision;

Την διαδικασία με την οποία ψήφισε στη Eurovision η ελληνική επιτροπή αποκάλυψε η Μαίρη Συνατσάκη.

Υπενθυμίζεται πως φέτος για πρώτη φορά, η EBU αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα των κριτικών επιτροπών, που καθόρισαν κατά 50% το αποτέλεσμα για τις  ψήφους που έδωσε η κάθε χώρα.

Για την Ελλάδα επιλέχθηκαν, η παρουσιάστρια Μαίρη Συνατσάκη, ο παραγωγός και συνθέτης, Μαρκ Άντζελο, ο μουσικός παραγωγός, Βάνιας Απέργης, η στιχουργός Ροδάνθη Παπαδέα (αδερφή της Demy)  και ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Παντζόγλου.

«Είμαστε όλοι μπροστά από την οθόνη, δεν μιλάμε κατά τη διάρκεια που παρακολουθούμε γιατί δεν επιτρέπεται. Θέλουν όλοι η διαδικασία να έχει να κάνει με την αισθητική του καθένα και μετά να μπορεί να τη δικαιολογήσει, να την αιτιολογήσει και να επιχειρηματολογήσει πάνω σε αυτή! Μετά είχαμε μισή ώρα στη διάθεσή μας για να μπορέσουμε να βάλουμε τις σημειώσεις μας κάτω και να δούμε ποιο είναι το αγαπημένο μας κομμάτι!» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη στο STAR.

Όσο για το πώς της φάνηκε η Koντσίτα; «Δεν είχε τίποτα το προκλητικό στην πραγματικότητα η συγκεκριμένη ερμηνεύτρια. Όντως με την πρώτη ματιά σε ξενίζει και σε μπερδεύει λιγάκι αλλά είναι τόσο σεμνή, σωστή και μέσα από την ερμηνεία της δεν είναι κραυγαλέο όλο αυτό που βγάζει!»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα