Μπρούσκο: Τι θα δούμε σήμερα 25 Απριλίου

Παρά τις προσπάθειες του Αχιλλέα να κρατήσει τη Μελίνα στην Κύπρο, εκείνη δεν μπορεί να τον συγχωρέσει μετά και το σκηνικό με την Αλεξία, αλλά κι ο ίδιος φαίνεται να περιμένει πιο πολλές ενδείξεις για την αγάπη της. Ο Σήφης παροτρύνει τον Αντώνη να ακολουθήσει την Αναστασία στην Αθήνα, εν αγνοία της, αφού πιστεύει πως η αδερφή του ψεύδεται για τον πραγματικό λόγο και προορισμό του ταξιδιού της. Ο Μάρκος με πρόφαση τη δουλειά και τη συνεργασία του με τον Σήφη, προσπαθεί να τον πείσει να έρθει σε επαφή με τον πατέρα του.

Η Αλίκη βρίσκεται σε υστερία απειλώντας να αυτοκτονήσει, και αφού όλοι αδυνατούν να τη συνεφέρουν, ο Μηνάς λέει ψέματα στη Βασιλική, προκειμένου να βρεθεί κοντά της. Ο Αχιλλέας εκφράζει την έντονη αντιπάθεια του προς τον Πάτροκλο.

Ενώ μια ξαφνική αντίδραση του Πάτροκλου σοκάρει και φοβίζει τη Δήμητρα. Αποφασισμένος ο Αχιλλέας να βρει στοιχεία για τη μητέρα του Νεκτάριου, μένει εμβρόντητος όταν η Δάφνη του αποκαλύπτει όσα ξέρει. Ο Νεκτάριος εξαγριώνεται, όταν η Χριστίνα εισβάλει απρόσμενα στο αμάξι του, με συνέπεια ο καυγάς τους να έχει μια φοβερά τραγική κατάληξη, αφού χάνεται ο έλεγχος του αυτοκινήτου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα