Ρίκα Βαγιάνη -Θανάσης Αλευράς: Μαζί στη Δημόσια τηλεόραση

Με τίτλο δανεισµένο από τους στίχους του τραγουδιού του Διονύση Σαββόπουλου, η νέα εκποµπή της Δηµόσιας Τηλεόρασης µε τη Ρίκα Βαγιάνη και τον Θανάση Αλευρά µας καλεί «Πάντα να ανταµώνουµε» ξανά µέσω της µουσικής.

Οι χοροί συνεχίζονται στη Δηµόσια Τηλεόραση µε ένα αγαπητό στους τηλεθεατές της είδος, αυτό των µουσικών εκποµπών, που εκπροσωπούσε για πολλά χρόνια ο Σπύρος Παπαδόπουλος µε το «Στην υγειά µας».

Η πολύπειρη Ρίκα Βαγιάννη, που επιστρέφει στη Δηµόσια Τηλεόραση, και ο ταλαντούχος ηθοποιός Θανάσης Αλευράς συνεργάζονται για πρώτη φορά στη νέα εκποµπή «Πάντα ν ανταµώνουµε», ένα µουσικό ταξίδι στο χθες ως «το ροκ του µέλλοντός µας».

«Πρόκειται για ένα αµιγώς µουσικό πρόγραµµα. Δεν υπαρχει λόγος να φοβηθώ τη σύγκριση. Γιατί να τη φοβηθώ; Μήπως θα τραγουδήσω; Μια εκποµπή παρουσιάζω, παρουσιάστρια είµαι», µας λέει η Ρίκα Βαγιάννη εν µέσω των γυρισµάτων για την εκποµπή που θα προβληθεί απόψε, Μεγάλο Σάββατο.

«Να ενθουσιαστώ επειδή επιστρέφω; Οχι για εαυτό µου, αλλά για τους ανθρώπους της παραγωγής. Είναι κάτι παραπάνω απο ήρωες, είναι επαγγελµατίες. Δεν είµαι πολύ του ενθουσιασµού εγώ. Ο,τι κάνω, το κάνω µε µεγάλη αφοσίωση και αγάπη και δίνοµαι 100% κι έτσι προτιµώ να σκεφτώ ότι θα ενθουσιαστεί κάποιος άλλος! Περιµένω να δω ότι θα χαρεί κάποιος άνθρωπος που θα δει την εκποµπή µας το Πάσχα και θα διασκεδάσει».

Το τηλεοπτικό ζευγάρωµά της µε τον Θανάση Αλευρά ήρθε ξαφνικά, αιφνιδιάζοντας τη δηµοσιογράφο και παρουσιάστρια, που δεν γνώριζε το alter ego του θεατρικού ηθοποιού, καθώς αυτό «αποκαλύφθηκε» το διάστηµα που η Ρίκα Βαγιάννη ζούσε στην Αυστραλία.

«Το θέµα τραγούδι-µεταµφίεση του Θανάση το είχα χάσει γιατί δεν είχα δει το σόου (Your face sounds familiar) καθώς δεν παιζόταν εκεί που έµενα έξω. Εγώ τον ήξερα από τις θεατρικές του δουλειές και σαφώς εξεπλάγην! Ελεγα… µα θα δεχτεί; Είχα άλλη εικόνα. Ο άνθρωπος είναι πολύ ψαγµένος, σεµνός και σοβαρός, ταγµένος στη θεατρική του τέχνη.

Μετά βέβαια είδα βίντεο από το σόου και άλλες δουλειές του και κατάλαβα. Τώρα είναι µέσα και κάνει πρόβα ένα καταπληκτικό νούµερο που είναι παρλάτα και µαζί τραγουδάει, σατιρίζει, χορεύει, τραγουδάει σοβαρά, τραγουδάει αστεία. Είναι περσόνα φοβερή».

Τη σκηνοθεσiα της εκποµπής υπογράφει «και µε τα δύο χέρια», όπως µας είπε χιουµοριστικά η Ρίκα Βαγιάννη ο Νίκος Σούλης.

ΠΗΓΗ: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα